DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
a co z kangurem...? zejdzie dzis nocy poniżej wsparcia 0,916...? jakies pomysły?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Mark pisze:grasz na ecn czy zwykłym?neosb pisze:ja handluje u zagranicznego brokera i poza przygotowaniem rozliczenia przez siebie nie mam żadnych do niego zarzutów. nie wiem jak jest u polskich brokerów ale być może poza możliwością łatwego transferowania pieniędzy nie oferują więcej niż inni... może powiecie dlaczego handlujecie u polskich brokerów?edytak5 pisze: no siema .... rzadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w choloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy
na zwyklym
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
jak ze skalpem na zwykłym masz problem?neosb pisze:@Mark gram u oandy - zwykły, ale mam też konto ecn u tradersway na mt4 i cTrader (dlatego tam założyłem) i nie nażekam... no może tylko troche z przepłacaniem przez internetowe banki jest troche za dużo roboty i prowizji, ale jakoś mam niechęć do polskich brokerów po sparzeniu się dm pkobp.

Tu nie chodzi o długi trejd - tylko korektę na końcu której duże rybki będą czekać z L-kami...crok. pisze:ja uwazam , ze po dupie dostaniecie jak shorcicie e.jpy dzisiaj , zobaczcie na d1 ....
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
panie laktor chyba Pan mial troche inne zdanie co do ejka... jak tam eSki?... obsowka teraz ale chyba Pan nie sadzisz ze nie zdobywamy gory?laktor pisze:@ Camilio wybacz ale nie było mnie przy kompie, ja ze swojej strony żeby się nei powtarzać dodam linka do czegoś co swego czasu napisałem, może jest to delikatnie na wyrost ale przemyśl ten tekst i odpowiedz sobie czy CIe to przeraża, bo jeśli tak- to graj tylko dla przyjemności, gdyż zarobić bez żelaznej samokontroli i znajomości podstaw rynku się nie da (długoterminowo i regularnie)
http://forex-nawigator.biz/forum/szukam ... 98-40.html
Kangur ma chyba jeszcze nieco miejsca na górze co?
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
ze zwykłym mm jakoś się troche pewniej czuję gdy wiem że może za chwilę polecieć kilkadziesiąt pipsów, a broker i tak zamknie po moim stopie, nie jak u ecn, ale może to tylko moja osobista preferencja, ale do skalpa chyba preferowałbym ecn - prowizję mógę sobie odliczyć od podatkuMark pisze:jak ze skalpem na zwykłym masz problem?neosb pisze:@Mark gram u oandy - zwykły, ale mam też konto ecn u tradersway na mt4 i cTrader (dlatego tam założyłem) i nie nażekam... no może tylko troche z przepłacaniem przez internetowe banki jest troche za dużo roboty i prowizji, ale jakoś mam niechęć do polskich brokerów po sparzeniu się dm pkobp.
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
jak dla mnie to ujek sie już wypalił - więc dla ejka na S, natomiast edek na dzień dzisiejszy to dla mnie wielka niewiadomamarekdt pisze:Tu nie chodzi o długi trejd - tylko korektę na końcu której duże rybki będą czekać z L-kami...crok. pisze:ja uwazam , ze po dupie dostaniecie jak shorcicie e.jpy dzisiaj , zobaczcie na d1 ....
ben miał nadać dzisiaj kierunek a w sumie nic z tego nie wyszło konkretnego
Nec Hercules contra plures...
- kk.dreamer
- Pasjonat
oj coś mi się wydaje, że jeszcze chwilkę poczekamy na to slukweb pisze:jak dla mnie to ujek sie już wypalił - więc dla ejka na S, natomiast edek na dzień dzisiejszy to dla mnie wielka niewiadomamarekdt pisze:Tu nie chodzi o długi trejd - tylko korektę na końcu której duże rybki będą czekać z L-kami...crok. pisze:ja uwazam , ze po dupie dostaniecie jak shorcicie e.jpy dzisiaj , zobaczcie na d1 ....
ben miał nadać dzisiaj kierunek a w sumie nic z tego nie wyszło konkretnego
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
ujek też niepewny do tych wyborów niedzielnych
chyba że już rynki przewidują ich wynik po prostu i dlatego sie osłabiał dzisiaj
chyba że już rynki przewidują ich wynik po prostu i dlatego sie osłabiał dzisiaj
Nec Hercules contra plures...
myślisz że ABE niewygra?lukweb pisze:ujek też niepewny do tych wyborów niedzielnych