DayTrading: Czwartek 18.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 lip 2013, 00:00

Wzrost
11
28%
Bez zmian
7
18%
Spadek
22
55%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

edytak5 pisze:
crok. pisze:ja uwazam , ze po dupie dostaniecie jak shorcicie e.jpy dzisiaj , zobaczcie na d1 ....
tez jestem tego zdania -- zapakowana na LLLL
alleluja :) jest jeszcze jedna babeczka na forum :wink:
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
edytak5
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: edytak5 »

kk.dreamer pisze:
edytak5 pisze:
crok. pisze:ja uwazam , ze po dupie dostaniecie jak shorcicie e.jpy dzisiaj , zobaczcie na d1 ....
tez jestem tego zdania -- zapakowana na LLLL
alleluja :) jest jeszcze jedna babeczka na forum :wink:
no siema .... rzadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w choloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

no siema .... zadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w chloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy[/quote]
idzie całkiem nieźle, ostatnio całkiem regularne wyplaty są :mrgreen: no bossa dzisiaj zszargała mi nerwy, powalczyłam z platforma i nie jest źle, dodatkowo się okazało, że jeden wskaźnik też mulił mt4. Nad brokerem pomysle w weekend na spokojnie, teraz sledze tego ujka oszusta
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
Mark
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mark »

mam nadzieje że sie załapałem z mapetami :564: :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

eltondrzon
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: eltondrzon »

kk.dreamer pisze:teraz sledze tego ujka oszusta
na fx nie ma oszustów jeśli zmienność jest umiarkowana :kosci:
"Czas to najlepsza cenzura, a cierpliwość - najdoskonalszy nauczyciel" - Chopin

Awatar użytkownika
neosb
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: neosb »

edytak5 pisze: no siema .... rzadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w choloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy
ja handluje u zagranicznego brokera i poza przygotowaniem rozliczenia przez siebie nie mam żadnych do niego zarzutów. nie wiem jak jest u polskich brokerów ale być może poza możliwością łatwego transferowania pieniędzy nie oferują więcej niż inni... może powiecie dlaczego handlujecie u polskich brokerów?

ja myśle, że skoro przebił edek 131 to już się w dzisiaj nie cofnie poniżej i czekam ze swoim l
Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 20:49 przez neosb, łącznie zmieniany 1 raz.
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"

Awatar użytkownika
edytak5
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: edytak5 »

kk.dreamer pisze:no siema .... zadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w chloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy
idzie całkiem nieźle, ostatnio całkiem regularne wyplaty są :mrgreen: no bossa dzisiaj zszargała mi nerwy, powalczyłam z platforma i nie jest źle, dodatkowo się okazało, że jeden wskaźnik też mulił mt4. Nad brokerem pomysle w weekend na spokojnie, teraz sledze tego ujka oszusta[/quote]

ujek dobra rzecz... osobiscie wole ejka bo wieciej pipsow robi, ale tez sie mozna sparzyc :D
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry

Awatar użytkownika
Mark
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mark »

neosb pisze:
edytak5 pisze: no siema .... rzadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w choloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy
ja handluje u zagranicznego brokera i poza przygotowaniem rozliczenia przez siebie nie mam żadnych do niego zarzutów. nie wiem jak jest u polskich brokerów ale być może poza możliwością łatwego transferowania pieniędzy nie oferują więcej niż inni... może powiecie dlaczego handlujecie u polskich brokerów?
grasz na ecn czy zwykłym?

Awatar użytkownika
neosb
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: neosb »

@Mark gram u oandy - zwykły, ale mam też konto ecn u tradersway na mt4 i cTrader (dlatego tam założyłem) i nie nażekam... no może tylko troche z przepłacaniem przez internetowe banki jest troche za dużo roboty i prowizji, ale jakoś mam niechęć do polskich brokerów po sparzeniu się dm pkobp.
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

@ Camilio wybacz ale nie było mnie przy kompie, ja ze swojej strony żeby się nei powtarzać dodam linka do czegoś co swego czasu napisałem, może jest to delikatnie na wyrost ale przemyśl ten tekst i odpowiedz sobie czy CIe to przeraża, bo jeśli tak- to graj tylko dla przyjemności, gdyż zarobić bez żelaznej samokontroli i znajomości podstaw rynku się nie da (długoterminowo i regularnie)

http://forex-nawigator.biz/forum/szukam ... 98-40.html

Kangur ma chyba jeszcze nieco miejsca na górze co?
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Zablokowany