allelujaedytak5 pisze:tez jestem tego zdania -- zapakowana na LLLLcrok. pisze:ja uwazam , ze po dupie dostaniecie jak shorcicie e.jpy dzisiaj , zobaczcie na d1 ....

allelujaedytak5 pisze:tez jestem tego zdania -- zapakowana na LLLLcrok. pisze:ja uwazam , ze po dupie dostaniecie jak shorcicie e.jpy dzisiaj , zobaczcie na d1 ....
no siema .... rzadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w choloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopykk.dreamer pisze:allelujaedytak5 pisze:tez jestem tego zdania -- zapakowana na LLLLcrok. pisze:ja uwazam , ze po dupie dostaniecie jak shorcicie e.jpy dzisiaj , zobaczcie na d1 ....jest jeszcze jedna babeczka na forum
na fx nie ma oszustów jeśli zmienność jest umiarkowanakk.dreamer pisze:teraz sledze tego ujka oszusta
ja handluje u zagranicznego brokera i poza przygotowaniem rozliczenia przez siebie nie mam żadnych do niego zarzutów. nie wiem jak jest u polskich brokerów ale być może poza możliwością łatwego transferowania pieniędzy nie oferują więcej niż inni... może powiecie dlaczego handlujecie u polskich brokerów?edytak5 pisze: no siema .... rzadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w choloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy
idzie całkiem nieźle, ostatnio całkiem regularne wyplaty sąkk.dreamer pisze:no siema .... zadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w chloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy
grasz na ecn czy zwykłym?neosb pisze:ja handluje u zagranicznego brokera i poza przygotowaniem rozliczenia przez siebie nie mam żadnych do niego zarzutów. nie wiem jak jest u polskich brokerów ale być może poza możliwością łatwego transferowania pieniędzy nie oferują więcej niż inni... może powiecie dlaczego handlujecie u polskich brokerów?edytak5 pisze: no siema .... rzadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w choloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy