allelujaedytak5 pisze:tez jestem tego zdania -- zapakowana na LLLLcrok. pisze:ja uwazam , ze po dupie dostaniecie jak shorcicie e.jpy dzisiaj , zobaczcie na d1 ....
DayTrading: Czwartek 18.07.2013
- kk.dreamer
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
no siema .... rzadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w choloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopykk.dreamer pisze:allelujaedytak5 pisze:tez jestem tego zdania -- zapakowana na LLLLcrok. pisze:ja uwazam , ze po dupie dostaniecie jak shorcicie e.jpy dzisiaj , zobaczcie na d1 ....jest jeszcze jedna babeczka na forum
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
- kk.dreamer
- Pasjonat

no siema .... zadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w chloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy[/quote]
idzie całkiem nieźle, ostatnio całkiem regularne wyplaty są
no bossa dzisiaj zszargała mi nerwy, powalczyłam z platforma i nie jest źle, dodatkowo się okazało, że jeden wskaźnik też mulił mt4. Nad brokerem pomysle w weekend na spokojnie, teraz sledze tego ujka oszusta
idzie całkiem nieźle, ostatnio całkiem regularne wyplaty są
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
mam nadzieje że sie załapałem z mapetami

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
eltondrzon
- Bywalec

na fx nie ma oszustów jeśli zmienność jest umiarkowanakk.dreamer pisze:teraz sledze tego ujka oszusta
"Czas to najlepsza cenzura, a cierpliwość - najdoskonalszy nauczyciel" - Chopin
ja handluje u zagranicznego brokera i poza przygotowaniem rozliczenia przez siebie nie mam żadnych do niego zarzutów. nie wiem jak jest u polskich brokerów ale być może poza możliwością łatwego transferowania pieniędzy nie oferują więcej niż inni... może powiecie dlaczego handlujecie u polskich brokerów?edytak5 pisze: no siema .... rzadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w choloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy
ja myśle, że skoro przebił edek 131 to już się w dzisiaj nie cofnie poniżej i czekam ze swoim l
Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 20:49 przez neosb, łącznie zmieniany 1 raz.
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
idzie całkiem nieźle, ostatnio całkiem regularne wyplaty sąkk.dreamer pisze:no siema .... zadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w chloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy
ujek dobra rzecz... osobiscie wole ejka bo wieciej pipsow robi, ale tez sie mozna sparzyc
"Go ahead, make my day!" -Dirty Harry
grasz na ecn czy zwykłym?neosb pisze:ja handluje u zagranicznego brokera i poza przygotowaniem rozliczenia przez siebie nie mam żadnych do niego zarzutów. nie wiem jak jest u polskich brokerów ale być może poza możliwością łatwego transferowania pieniędzy nie oferują więcej niż inni... może powiecie dlaczego handlujecie u polskich brokerów?edytak5 pisze: no siema .... rzadko sie odzywam bo zajeta tradowaniem, poza tym sami faceci... jak ci tam idzie? z tego co czytalam to problem z bossem... rzuc ich w choloere: wycofaj depo i idz np. do admirala lub ducascopy
@Mark gram u oandy - zwykły, ale mam też konto ecn u tradersway na mt4 i cTrader (dlatego tam założyłem) i nie nażekam... no może tylko troche z przepłacaniem przez internetowe banki jest troche za dużo roboty i prowizji, ale jakoś mam niechęć do polskich brokerów po sparzeniu się dm pkobp.
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
@ Camilio wybacz ale nie było mnie przy kompie, ja ze swojej strony żeby się nei powtarzać dodam linka do czegoś co swego czasu napisałem, może jest to delikatnie na wyrost ale przemyśl ten tekst i odpowiedz sobie czy CIe to przeraża, bo jeśli tak- to graj tylko dla przyjemności, gdyż zarobić bez żelaznej samokontroli i znajomości podstaw rynku się nie da (długoterminowo i regularnie)
http://forex-nawigator.biz/forum/szukam ... 98-40.html
Kangur ma chyba jeszcze nieco miejsca na górze co?
http://forex-nawigator.biz/forum/szukam ... 98-40.html
Kangur ma chyba jeszcze nieco miejsca na górze co?
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI