oj, dawno Ciebie nie było oj dawno, robimy falę 3 wreszcielaktor pisze:ejkowi coś się odkleiło i się zgubił zapomniał że teraz południe
DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
laktor rozwiązałeś zagadkę, a gdzie real jakikolwiek wykres ?
Co ty tu robisz?
Co ty tu robisz?
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
gdzie u nas na WIG20kamasoni pisze:mis umarł na indexach

ale im wiecej bedzie takich tekstow tym lepiej lecz jeszcze ich malo jest

http://www.zerohedge.com/node/476552
KABARET zaraz

-- Dodano: czw 18-07-2013, 16:38 --
marekdt pisze:Ben powtarza to co wczoraj...
Nic nowego.
Może ograniczyć, może i nie ograniczyć, może zostawić na obecnym poziomie... ogólnie to raczej słabość USD - (chwilowo)
tak lecz moga by ciekwe pytania nowe

co może się w makroekonomii zmienić w ciągu jednego dnia?, niedługo będą się pytali czy miał z rana stolec!!!marekdt pisze:Ben powtarza to co wczoraj...
Nic nowego.
Może ograniczyć, może i nie ograniczyć, może zostawić na obecnym poziomie... ogólnie to raczej słabość USD - (chwilowo)
może potem, teraz południe, patrz patrzBemowo1 pisze:oj, dawno Ciebie nie było oj dawno, robimy falę 3 wreszcielaktor pisze:ejkowi coś się odkleiło i się zgubił zapomniał że teraz południe

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- kk.dreamer
- Pasjonat
a może masz otwarte jakieś inne zamulacze typu antyvirus, torrent itp. inni pisali, że im działa normalnie[/quote]eltondrzon pisze:kazali mi napisac maila ze skrzynki na platformie, jak ja nie mam zadnego wplywu na platforme, totalna zawiechakk.dreamer pisze:zapewne sugerowali złożenie reklamacji, - tylko ciekawe jak? od nie zrealizowanego trejdu
mt4 od innego broka dziala plynnie bez zarzutu, pozatym zawsze jak u mnie sie wywala, to z tego co widze ze u bemowo tez
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
S??? czy koniec korekty???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Kilkanaście lat temu, prowadząc zajęcia na jednej z Wyższych Uczelni zauważyłem taką prawidłowość, że im mniejszy poziom wiedzy i inteligencji tym wyższy współczynnik bezmyślnego i agresywnego kłapania paszczą - na wszystkich i o wszystko.Nowy123 pisze:przperaszam czy ja cie wyzywa jakos ?? nie widze jesli chcesz jelopa zobaczyc t od olustra bo nic tylko czepiac sie ja kwida nie potrafisz nic innego
Jako że była to uczelnia techniczna i empiryzm był jedyną ścieżką przechodzenia z hipotezy do twierdzenia ustaliliśmy, że największą karą dla tego typu inwalidów intelektualnych było najzwyklejsze na świecie ignorowanie ich.
Jedyne co można to zwrócić uwagę adminowi uwagę na permanentne naruszanie pkt 4 regulaminu działu.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
moje bety póki co:Bemowo1 pisze:co może się w makroekonomii zmienić w ciągu jednego dnia?, niedługo będą się pytali czy miał z rana stolec!!!marekdt pisze:Ben powtarza to co wczoraj...
Nic nowego.
GBPUSD do 1.54 UP
Złotko do ok 1316 - - lub nieco wyżej...
USDTRY 1.89-190
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Sądzę Bemowo że powinienieś zamieścić wykres audusd i powiedzieć wszystkim co z twoim longiem.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.