macie jeszcze jedną perełkę... pisałem o tym wcześniej ale wykresu nie wrzucałem
wszystkie pary dolarowe ustawione w pozycji do umocnienia USD... wobec tego łapanie S na ujku to jak z "Domu Latających Sztyletów"
jak ktoś się uważnie przyjrzy ujkowi z interwału H4 to mogliśmy (choc nie jest to pewne na 100%) zrobic podwójne dno w ostatnim tygodniu - zasięg 102.50-103 właśnie wybiliśmy poniedziałkowy szczyt będący wg mnie po części potwierdzeniem... proponuję byc ostrożnym z łapaniem noży... opory są trochę wyżej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 16:31 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
zapewne sugerowali złożenie reklamacji, - tylko ciekawe jak? od nie zrealizowanego trejdu[/quote]
kazali mi napisac maila ze skrzynki na platformie, jak ja nie mam zadnego wplywu na platforme, totalna zawiecha
Ben powtarza to co wczoraj...
Nic nowego.
Może ograniczyć, może i nie ograniczyć, może zostawić na obecnym poziomie... ogólnie to raczej słabość USD - (chwilowo)
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴