DayTrading: Czwartek 18.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 lip 2013, 00:00

Wzrost
11
28%
Bez zmian
7
18%
Spadek
22
55%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

marekdt pisze:ja kabelka już nie mam...
a szkoda, bo całkiem mocny sygnał L jest

Maaaniekmw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Maaaniekmw »

lukweb pisze:
xPabloo pisze:
marekdt pisze:Ten rynek (euro, kabel) powinien spadać (fundamentalnie (polityka monetarna) i technicznie ), złoto, będzie jeszcze spadało, dolar powinien się umacniać...

Analityk Blackrock powiedział że wkroczyliśmy na rynek BYKA na Amerykańskim dolarze... tymczasem wy shorcicie podczas gdy rynek go kupuje ;)
No właśnie byczy dolar to mocny dolar co oznacza S na edku czyż nie ?
Dokładnie tak.
Witam was
Wybaczcie, ale kto kupuje dolara? Po czym tak sadzicie? Po wypowiedziach jakis tam osob?
Czy na wykresach to sie potwierdza? Jesli tak to ja mam pytanie, gdzie??na M5, m30? a widzicie D1? mi to nie wyglada na skup dolca, a widzieliscie indeks dolca? Naprawde byczy ten rynek dolara:)

taka ironia z mojej strony odnosnie sluchania jakis tam waznych osob, grajcie po swojemu i nikogo nie sluchajcie.
Pisze dlatego, że irytuja mnie takie wypowiedzi. No chyba ze ktos moze sobie pozwlic na SL rzedu 200-300pipsow,ale to nie o to chodzi w tym dziale.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Kangur
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

Kabel ruszył,

Bemowo - jaki zakres wzrostów? Przebijemy wczorajsze szczyty 1,5265?

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Marcin30 pisze:Kabel ruszył,

Bemowo - jaki zakres wzrostów? Przebijemy wczorajsze szczyty 1,5265?
karty będzie rozdawał edek, a ten jest w miejscu 0. Kabel to nie edek, ale mianownik wspólny, zakładam, że nowe maksima będą, ale?????

kangur może rozpoczynać 3 falę wzrostową, stąd takie moje wnioskowanie

-- Dodano: 18 lip 2013, 11:49 --
Maaaniekmw pisze:
"Analityk Blackrock powiedział że wkroczyliśmy na rynek BYKA na Amerykańskim dolarze... tymczasem wy shorcicie podczas gdy rynek go kupuje ;)"

Witam was
Wybaczcie, ale kto kupuje dolara? Po czym tak sadzicie? Po wypowiedziach jakis tam osob?
Czy na wykresach to sie potwierdza? Jesli tak to ja mam pytanie, gdzie??na M5, m30? a widzicie D1? mi to nie wyglada na skup dolca, a widzieliscie indeks dolca? Naprawde byczy ten rynek dolara:)

taka ironia z mojej strony odnosnie sluchania jakis tam waznych osob, grajcie po swojemu i nikogo nie sluchajcie.
Pisze dlatego, że irytuja mnie takie wypowiedzi. No chyba ze ktos moze sobie pozwlic na SL rzedu 200-300pipsow,ale to nie o to chodzi w tym dziale.
Analityk ma na uwadze interwał tygodniowy, my działamy na niższych TF

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

zastapmnie pisze:
Nowy123 pisze:ruszymy z UJ ::)
świeczka z zeszłego tygodnia ewidentnie wskazuje na spadki, ale z klei na dziennych jeszcze nic p[rzesądzone nie jest i w związku z tym ten tydzień może być całkiem biały, a wtedy upichcą nam hot-doga na weekly...
Dzisiaj po raz kolejny Armada mnie zaskoczyła negatywnie. Tak od tak 2 miesięcy mają coraz większe kłopoty z egzekucją zleceń. Dzisiaj postawiłem oczekujące na kablu i na moich oczach zlecenie podnosiło się do góry, tak jakby rosnąca świeczka dźwigała je na plecach:)
Twoja ocena UJ jest naprawdę, zaskakująca.
To tak działa rynek LMAX :?: Co ci powiedzieli na te rewelacje ?
atlanticos pisze:wczoraj pokazywalem orgr na rzezniku...Ciekawe czy ktos sie jeszcze podłączył :) idzie pięknie
No wiesz nie bardzo, bo z wszystkich którzy skorzystali z Twojej rady powycinało...
Zeuss, Ryszard, jakaś prognoza :?:
Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 11:59 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
neonisan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: neonisan »

Bemowo1 pisze: kangur może rozpoczynać 3 falę wzrostową, stąd takie moje wnioskowanie
Jaki TF - i gdzie poprzednie dwie fale ?
Market action discounts everything

olekdudi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: olekdudi »

Bemowo1 pisze:
marekdt pisze:ja kabelka już nie mam...
a szkoda, bo całkiem mocny sygnał L jest
witam
na kablu gdzie postawić TP?

wczoraj pobujałem się na parach z jenem góra dół i z powrotem
fajnie było jestem na Plus
tylko w złoto przywaliłem :lol:

pozdrawam

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

ForexTig3r pisze:
atlanticos pisze:wczoraj pokazywalem orgr na rzezniku...Ciekawe czy ktos sie jeszcze podłączył :) idzie pięknie
No wiesz nie bardzo, bo z wszystkich którzy skorzystali z Twojej rady powycinało...
ciekawe bo ja puszczając L na linii szyi dziś odciąłem 80 pipsów... może powinienes monitor przestawic do góry nogami? :d
a jeśli Cię wycieło to nie wina analizy któa się sprawdziła tylko co najwyżej Twojego SL... :D
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

neonisan pisze:
Bemowo1 pisze: kangur może rozpoczynać 3 falę wzrostową, stąd takie moje wnioskowanie
Jaki TF - i gdzie poprzednie dwie fale ?
tak to widzę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany