a szkoda, bo całkiem mocny sygnał L jestmarekdt pisze:ja kabelka już nie mam...
DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
-
- Stały bywalec
Witam waslukweb pisze:Dokładnie tak.xPabloo pisze:No właśnie byczy dolar to mocny dolar co oznacza S na edku czyż nie ?marekdt pisze:Ten rynek (euro, kabel) powinien spadać (fundamentalnie (polityka monetarna) i technicznie ), złoto, będzie jeszcze spadało, dolar powinien się umacniać...
Analityk Blackrock powiedział że wkroczyliśmy na rynek BYKA na Amerykańskim dolarze... tymczasem wy shorcicie podczas gdy rynek go kupuje
Wybaczcie, ale kto kupuje dolara? Po czym tak sadzicie? Po wypowiedziach jakis tam osob?
Czy na wykresach to sie potwierdza? Jesli tak to ja mam pytanie, gdzie??na M5, m30? a widzicie D1? mi to nie wyglada na skup dolca, a widzieliscie indeks dolca? Naprawde byczy ten rynek dolara:)
taka ironia z mojej strony odnosnie sluchania jakis tam waznych osob, grajcie po swojemu i nikogo nie sluchajcie.
Pisze dlatego, że irytuja mnie takie wypowiedzi. No chyba ze ktos moze sobie pozwlic na SL rzedu 200-300pipsow,ale to nie o to chodzi w tym dziale.
- ForexTig3r
- Maniak
Kangur
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Kabel ruszył,
Bemowo - jaki zakres wzrostów? Przebijemy wczorajsze szczyty 1,5265?
karty będzie rozdawał edek, a ten jest w miejscu 0. Kabel to nie edek, ale mianownik wspólny, zakładam, że nowe maksima będą, ale?????Marcin30 pisze:Kabel ruszył,
kangur może rozpoczynać 3 falę wzrostową, stąd takie moje wnioskowanie
-- Dodano: 18 lip 2013, 11:49 --
Analityk ma na uwadze interwał tygodniowy, my działamy na niższych TFMaaaniekmw pisze:
"Analityk Blackrock powiedział że wkroczyliśmy na rynek BYKA na Amerykańskim dolarze... tymczasem wy shorcicie podczas gdy rynek go kupuje"
Witam was
Wybaczcie, ale kto kupuje dolara? Po czym tak sadzicie? Po wypowiedziach jakis tam osob?
Czy na wykresach to sie potwierdza? Jesli tak to ja mam pytanie, gdzie??na M5, m30? a widzicie D1? mi to nie wyglada na skup dolca, a widzieliscie indeks dolca? Naprawde byczy ten rynek dolara:)
taka ironia z mojej strony odnosnie sluchania jakis tam waznych osob, grajcie po swojemu i nikogo nie sluchajcie.
Pisze dlatego, że irytuja mnie takie wypowiedzi. No chyba ze ktos moze sobie pozwlic na SL rzedu 200-300pipsow,ale to nie o to chodzi w tym dziale.
- ForexTig3r
- Maniak
Twoja ocena UJ jest naprawdę, zaskakująca.zastapmnie pisze:świeczka z zeszłego tygodnia ewidentnie wskazuje na spadki, ale z klei na dziennych jeszcze nic p[rzesądzone nie jest i w związku z tym ten tydzień może być całkiem biały, a wtedy upichcą nam hot-doga na weekly...Nowy123 pisze:ruszymy z UJ ::)
Dzisiaj po raz kolejny Armada mnie zaskoczyła negatywnie. Tak od tak 2 miesięcy mają coraz większe kłopoty z egzekucją zleceń. Dzisiaj postawiłem oczekujące na kablu i na moich oczach zlecenie podnosiło się do góry, tak jakby rosnąca świeczka dźwigała je na plecach:)
To tak działa rynek LMAX

No wiesz nie bardzo, bo z wszystkich którzy skorzystali z Twojej rady powycinało...atlanticos pisze:wczoraj pokazywalem orgr na rzezniku...Ciekawe czy ktos sie jeszcze podłączyłidzie pięknie
Zeuss, Ryszard, jakaś prognoza

Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 11:59 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Jaki TF - i gdzie poprzednie dwie fale ?Bemowo1 pisze: kangur może rozpoczynać 3 falę wzrostową, stąd takie moje wnioskowanie
Market action discounts everything
witamBemowo1 pisze:a szkoda, bo całkiem mocny sygnał L jestmarekdt pisze:ja kabelka już nie mam...
na kablu gdzie postawić TP?
wczoraj pobujałem się na parach z jenem góra dół i z powrotem
fajnie było jestem na Plus
tylko w złoto przywaliłem

pozdrawam
- atlanticos
- Maniak
ciekawe bo ja puszczając L na linii szyi dziś odciąłem 80 pipsów... może powinienes monitor przestawic do góry nogami?ForexTig3r pisze:No wiesz nie bardzo, bo z wszystkich którzy skorzystali z Twojej rady powycinało...atlanticos pisze:wczoraj pokazywalem orgr na rzezniku...Ciekawe czy ktos sie jeszcze podłączyłidzie pięknie

a jeśli Cię wycieło to nie wina analizy któa się sprawdziła tylko co najwyżej Twojego SL...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
tak to widzęneonisan pisze:Jaki TF - i gdzie poprzednie dwie fale ?Bemowo1 pisze: kangur może rozpoczynać 3 falę wzrostową, stąd takie moje wnioskowanie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.