DayTrading: Czwartek 18.07.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
To jak Kabel za Edkiem w doł poleci ???
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
jesteśmy na krawędzi sell i buy, więc wszystko pod kontroląmarekdt pisze:Ten rynek (euro, kabel) powinien spadać (fundamentalnie (polityka monetarna) i technicznie ), złoto, będzie jeszcze spadało, dolar powinien się umacniać...
Analityk Blackrock powiedział że wkroczyliśmy na rynek BYKA na Amerykańskim dolarze... tymczasem wy shorcicie podczas gdy rynek go kupuje
- ForexTig3r
- Maniak
Fundamenty ew. wzrostowe - skręt o 360, po nowym szefie BOE i początkowym ogłoszeniu jego polityki (rentowności) teraz dobre dane + jednomyślne trzymanie skupu na dotychczasowym poziomie.Tommy_Boss pisze:Po raz pierwszy dalem L na Kablu i już zarabiam![]()
Ale ponieważ nic o Kablu i jego upodobaniach nie wiem to pytam ??
Do kąd on może dolecieć ????? TP????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- Tommy_Boss
- Pasjonat
To jak ?? czekamy do 14:30 albo do 16:00 i Benka a teraz marazm rynkowy ??? Hmmm
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
- atlanticos
- Maniak
edek na dziś i jutro wygląda u mnie tak - m15
preferuje wyjście z tej formacji dołem co pokryło by się z wybiciem taśmy i wsparcia na 3085, ale wyjścia górą całkowicie nie wykluczam...
preferuje wyjście z tej formacji dołem co pokryło by się z wybiciem taśmy i wsparcia na 3085, ale wyjścia górą całkowicie nie wykluczam...

Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 11:49 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
No właśnie byczy dolar to mocny dolar co oznacza S na edku czyż nie ?marekdt pisze:Ten rynek (euro, kabel) powinien spadać (fundamentalnie (polityka monetarna) i technicznie ), złoto, będzie jeszcze spadało, dolar powinien się umacniać...
Analityk Blackrock powiedział że wkroczyliśmy na rynek BYKA na Amerykańskim dolarze... tymczasem wy shorcicie podczas gdy rynek go kupuje
Dokładnie tak.xPabloo pisze:No właśnie byczy dolar to mocny dolar co oznacza S na edku czyż nie ?marekdt pisze:Ten rynek (euro, kabel) powinien spadać (fundamentalnie (polityka monetarna) i technicznie ), złoto, będzie jeszcze spadało, dolar powinien się umacniać...
Nec Hercules contra plures...
ja kabelka już nie mam...
mam USDTRY - która dla mnie była najciekawsza... ryzyko miałem tam ze 500 pips
nabite już 400p i potencjał na 11000 - 13000 pip. - jeśli faktycznie jesteśmy już po fali nr 4... (i w fali nr 5)

mam USDTRY - która dla mnie była najciekawsza... ryzyko miałem tam ze 500 pips
nabite już 400p i potencjał na 11000 - 13000 pip. - jeśli faktycznie jesteśmy już po fali nr 4... (i w fali nr 5)
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
ruszymy z UJ ::)
- zastapmnie
- Pasjonat
świeczka z zeszłego tygodnia ewidentnie wskazuje na spadki, ale z klei na dziennych jeszcze nic p[rzesądzone nie jest i w związku z tym ten tydzień może być całkiem biały, a wtedy upichcą nam hot-doga na weekly...Nowy123 pisze:ruszymy z UJ ::)
Dzisiaj po raz kolejny Armada mnie zaskoczyła negatywnie. Tak od tak 2 miesięcy mają coraz większe kłopoty z egzekucją zleceń. Dzisiaj postawiłem oczekujące na kablu i na moich oczach zlecenie podnosiło się do góry, tak jakby rosnąca świeczka dźwigała je na plecach:)
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...