DayTrading: Czwartek 18.07.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Kabel słabo strzela bo kasa poszła na zakłady do bukmacherów w Londynie w sprawie następcy/następczyni tronu 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Możecie też zawsze zwrócić oczy na short gold... fala A-B-C się prawdopodobnie zakończyła - mieliśmy pierwszy oznaki tego że korekta się skończyła po konferencji Bena Bernanke i powinna być kontynuacja aż do 1150-1110... (jako ostatnia fala spadkowa...) (wolałbym jeszcze chwilę poczekać i wejść w spadający rynek tak by długo nie czekać na zyski i mieć pewność, że się nie mylimy z kierunkiem)
O tyle trzeba uważać, że duże fundusze już podkupują złoto... i obstawiają jego wzrosty w przyszłości...
Technicznie - koniec spadków, koło 1110, fundamentalnie - cena będzie niemalże na równi z cenami wydobycia w Chinach...
Jeśli dojdzie do tego mocniejsza - korekta na indeksach - a patrząc na układ fall Eliota na SP500 - te ryzyko korekty jest już duże ...
http://goo.gl/ZejlT to złotko może znaleźć szybko nabywców... na tamtych poziomach...
GOLD/SP500 ratio - bije rekordy - więc będzie ssanie na złoto jak spadnie do podłogi... IMHO...
Wydaje się, że dla Polaków (za złotówki) Czy Turków czy innych krajów gospodarek wschodzących - złoto i srebro - byłby ciekawym interesem w nadchodzących tygodniach, a może i miesiącach...
Wyprzedaż złotego innych walut gospodarek wschodzących, umacnianie się dolara - i podbijanie cen złota i srebra na wyprzedanym rynku... zadziałałoby podwójnie...
O tyle trzeba uważać, że duże fundusze już podkupują złoto... i obstawiają jego wzrosty w przyszłości...
Technicznie - koniec spadków, koło 1110, fundamentalnie - cena będzie niemalże na równi z cenami wydobycia w Chinach...
Jeśli dojdzie do tego mocniejsza - korekta na indeksach - a patrząc na układ fall Eliota na SP500 - te ryzyko korekty jest już duże ...
http://goo.gl/ZejlT to złotko może znaleźć szybko nabywców... na tamtych poziomach...
GOLD/SP500 ratio - bije rekordy - więc będzie ssanie na złoto jak spadnie do podłogi... IMHO...
Wydaje się, że dla Polaków (za złotówki) Czy Turków czy innych krajów gospodarek wschodzących - złoto i srebro - byłby ciekawym interesem w nadchodzących tygodniach, a może i miesiącach...
Wyprzedaż złotego innych walut gospodarek wschodzących, umacnianie się dolara - i podbijanie cen złota i srebra na wyprzedanym rynku... zadziałałoby podwójnie...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
biorąc pod uwagę pozycje jakie mam obecnie otwarte, życzę sobie aby eur/gbp spadło na pysk, ale miejsce, jak edek niedawno na h1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Nie !!! ja chcieć Kabla na księżycu !!!!!!!!!!
Zwłaszcza że na Edku mam już L-ki
Zwłaszcza że na Edku mam już L-ki

Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 11:00 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
hedge na edku 
-- Dodano: 18 lip 2013, 11:03 --
uważać na ejka, ta bladź może mocno strzelić na północ

-- Dodano: 18 lip 2013, 11:03 --
uważać na ejka, ta bladź może mocno strzelić na północ
ogólnie spokojnie dzisiaj jak na razie...
Czy Ben dzisiaj będzie gadał to samo co wczoraj? Czy zachował sobie jakiegoś asa na koniec tygodnia
Czy Ben dzisiaj będzie gadał to samo co wczoraj? Czy zachował sobie jakiegoś asa na koniec tygodnia

Nec Hercules contra plures...
U J UE nie dalo targeta na UJKU t oskosne pomogly pchajc NIKKIE
1020 teraz sygnalu korekty szukam jakiejs cofki zaraz powinien byc sygnalik
EDEK na 1 h widac ze byki walcza po swiecach na 1 h z korpusami byczymi

1020 teraz sygnalu korekty szukam jakiejs cofki zaraz powinien byc sygnalik
EDEK na 1 h widac ze byki walcza po swiecach na 1 h z korpusami byczymi
- atlanticos
- Maniak
wykres który pokazywałem wiele razy - po ostatniej aktualizacji wygląda tak... moja projekcja na obecną chwilę dla edka 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jak na razie,....?lukweb pisze:ogólnie spokojnie dzisiaj jak na razie...
zaczęło się wkurzanie s na edku
Ten rynek (euro, kabel) powinien spadać (fundamentalnie (polityka monetarna) i technicznie ), złoto, będzie jeszcze spadało, dolar powinien się umacniać...
Analityk Blackrock powiedział że wkroczyliśmy na rynek BYKA na Amerykańskim dolarze... tymczasem wy shorcicie podczas gdy rynek go kupuje
Analityk Blackrock powiedział że wkroczyliśmy na rynek BYKA na Amerykańskim dolarze... tymczasem wy shorcicie podczas gdy rynek go kupuje

Quo Vadis? Już wiesz ?