DayTrading: Środa 17.07.2013
Re: DayTrading: Środa 17.07.2013
kuwa wczoraj zwiększyłem stawkę i zagrałem pod intra spadkowy trend, żadnych korekt na ujku nie było we Wtorek
i cofło mnie o tydzień z kapitałem (codziennie zyskuję)
kangur,
może realizować korektę pierwszej pięciofalowej struktury, kolejną może być trójka, więc ostrożnie!!!
może realizować korektę pierwszej pięciofalowej struktury, kolejną może być trójka, więc ostrożnie!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Dziś już marazm na maxa !!!!!!!!!
Koniec RISK poazamykałem straty żeby nie kusić większych

Koniec RISK poazamykałem straty żeby nie kusić większych

Ostatnio zmieniony 17 lip 2013, 20:18 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
jak codziennie zyskujesz to prawdopodobieństowo, że któregoś dnia stracisz było bardzo wysokie. Policz co ile dni statystycznie wychodzi strata i analogicznie co n... dzień nie graj. prostepr7emo pisze:kuwa wczoraj zwiększyłem stawkę i zagrałem pod intra spadkowy trend, żadnych korekt na ujku nie było we Wtorek
-- Dodano: 17 lip 2013, 20:19 --
nie marazm tylko umiarkowana zmienność jak powiada benioTommy_Boss pisze:Dziś już marazm na maxa !!!!!!!!!
- Tommy_Boss
- Pasjonat

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
no nie, bo moja strategia ogarnia prawdopodobieństwo, istotna z punktu widzenia potencjalnej straty jest tylko określona formacja, i właśnie taka miała miejsce wczoraj, w ciągu dnia były chyba jedynie dwa wybicia ale myślałem że będzie kontynuacja od wybicia do wzrostu, a okazało się że nie chce rosnąć w ogóleBemowo1 pisze:jak codziennie zyskujesz to prawdopodobieństowo, że któregoś dnia stracisz było bardzo wysokie. Policz co ile dni statystycznie wychodzi strata i analogicznie co n... dzień nie grajpr7emo pisze:kuwa wczoraj zwiększyłem stawkę i zagrałem pod intra spadkowy trend, żadnych korekt na ujku nie było we Wtorek
u mnie na ten przykład sobota jest dniem kiedy tracę i wtedy nie grampr7emo pisze:no nie, bo moja strategia ogarnia prawdopodobieństwo, istotna z punktu widzenia potencjalnej straty jest tylko określona formacja, i właśnie taka miała miejsce wczoraj, w ciągu dnia były chyba jedynie dwa wybicia ale myślałem że będzie kontynuacja od wybicia do wzrostu, a okazało się że nie chce rosnąć w ogóleBemowo1 pisze:jak codziennie zyskujesz to prawdopodobieństowo, że któregoś dnia stracisz było bardzo wysokie. Policz co ile dni statystycznie wychodzi strata i analogicznie co n... dzień nie grajpr7emo pisze:kuwa wczoraj zwiększyłem stawkę i zagrałem pod intra spadkowy trend, żadnych korekt na ujku nie było we Wtorek

dziś miałem mało czasu na grę ale na plusie jestem
wziąłem eSke na wysokim rangu up i zjechali w dół, komórkę z MT4 odpaliłem dokładnie na samym dołku 

- kosmowariat
- Gaduła
spadać też nie chce
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
ale moje tp wczorajsze weszło :] złapałem eSkę na edku z 1,314 na tp 1,31 i po ruchliwym dniu (bez SL) złapałem piekny zysk :] więc czuje się wygrany mimo że kilka włosów z głowy spadło :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...