Dawałeś gdzieś SL, ewentualnie od jakiego poziomu dasz hedge na ED i ile dasz rade z nim pojechać?roberttheus pisze:to moje pozycje
DayTrading: Środa 17.07.2013
Re: DayTrading: Środa 17.07.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Jakbyś tak tą dolną czerwoną przedłużył aż do C to ja mam na niej TP . Ale to moja opinia że jak dotknie to zamykamBemowo1 pisze:edek, ale ździra
może tak?
sygnału na S nie mam

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
jutro będziemy na krańcu stożka, ja bym grał wyjście górą zgodnie z tym wykresem
zależy jaka atmosfera na rynkach
zależy jaka atmosfera na rynkach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
To teraz BEŻOWA KSIĘGA CZARÓW !!!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
Tommy_Boss pisze:
Jakbyś tak tą dolną czerwoną przedłużył aż do C to ja mam na niej TP . Ale to moja opinia że jak dotknie to zamykam
problem w tym, że jesteśmy na górnej warstwie tortu, a do przekopania pare pięter
- roberttheus
- Maniak
dopóki kabel ponizej 1.53 licze na momentum spadkowe dopoki edek ponizej 1.32 licze na momentum spadkowe
windsurfing na falach trendu
Paulson chyba chce przekabacić hedż fandy do alokacji środków na złocie zamiast nasyconych kapitałem akcjachPAULSON SAYS HE STILL SEES GOLD AS A POTENTIAL HEDGE AGAINST LONGER-TERM INFLATION
a Bernanke raczej woli, choć tego nie wiem, że w końcu alokacja wpłynie na zwrot z inwestycji fizycznych i polepszy rynek pracy
według mnie dalsze pompowanie akcji bez większej korelacji na wykresie pomiędzy krajami "drukującymi" a emerging markets będzie prowadziło do podobnych opinii jak Paulson
Ostatnio zmieniony 17 lip 2013, 20:11 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wykorzystują każdą kreskę, aby zmylić.
Wygląda na podbicie i sruuu, ale czy tak będzie?
Wygląda na podbicie i sruuu, ale czy tak będzie?
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Co racja, to racja
WIĘC NIECH BENEK BIERZE KSIĘGĘ CZARÓW POD PACHĘ I SKACZE Z GMACHU FEDU NA ŁEB !!!!!!!!!!!
Wtedy Edek też poleci
kilka pieter od razu !!!!!!!!!!!
KTOŚ SIĘ WYBIERA NA KONFERENCJĘ HARMONIK TRADR O 21-szej

WIĘC NIECH BENEK BIERZE KSIĘGĘ CZARÓW POD PACHĘ I SKACZE Z GMACHU FEDU NA ŁEB !!!!!!!!!!!
Wtedy Edek też poleci

KTOŚ SIĘ WYBIERA NA KONFERENCJĘ HARMONIK TRADR O 21-szej

modest - to moderate - beżowa książka - bez zmian...
ma być jakiś komentarz do tego... zamknąłem S, ale jak zobaczę, że 1.52285 pięknie odbije cenę to pomyślę o otwarciu nieco poniżej
ma być jakiś komentarz do tego... zamknąłem S, ale jak zobaczę, że 1.52285 pięknie odbije cenę to pomyślę o otwarciu nieco poniżej

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴