i byki dostaną wpier....olBemowo1 pisze:W swoim wystąpieniu Ben Bernanke nawiąże także do ograniczania programu QE3, którego początek w chwili obecnej jest planowany na koniec roku.ForexTig3r pisze: Będzie łamać szczyty o 16
to będzie kluczowe!!

i byki dostaną wpier....olBemowo1 pisze:W swoim wystąpieniu Ben Bernanke nawiąże także do ograniczania programu QE3, którego początek w chwili obecnej jest planowany na koniec roku.ForexTig3r pisze: Będzie łamać szczyty o 16
to będzie kluczowe!!
i właśnie nie wiem jaką gumkę dzisiaj włożyćatlanticos pisze:i byki dostaną wpier....olBemowo1 pisze:W swoim wystąpieniu Ben Bernanke nawiąże także do ograniczania programu QE3, którego początek w chwili obecnej jest planowany na koniec roku.ForexTig3r pisze: Będzie łamać szczyty o 16
to będzie kluczowe!!![]()
i właśnie nie wiem jaką gumkę dzisiaj włożyćBemowo1 pisze: i byki dostaną wpier....ol![]()
Oczywiście Ja zabezpieczoneNowy123 pisze:ktos trzyma S na E J ???
jednym slowem chcem zjesc czastko i miec ciastko BERNANKE i FED
tak musisz być na to przygotowanyemlem pisze:Mam pytanie: Czy na USD/CAD można się spodziewać wycinki SL?
Mark pisze:Houston czy wy macie dziś problem?![]()
AT pod benka![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Cmys6OJCQ84
Bossa niedziała bo rakieta właśnie odpaliła
Ciapul pisze:A nie jest to tak z tym bosiem, ze nazwa zobowiazuje i jada tylko na OZE . Jak przestaje wiac i wiatraki staja to jada na ogniwach fotowoltaicznych, jak zajdzie slonce to jada na wiatrakach a jak przestanie wiac i zajdzie slonce to sie wylaczaja w trosce o ochrone srodowiska oczywiscie
Muszą straty Rogalskiego jakoś pokryć no nie bądźcie tacyBemowo1 pisze:nie tylko Ty, witaj w klubie - sami w bosiu muszą się najpierw zhedzowaćkk.dreamer pisze:a ja akurat chciałam tradea zacząc a tu dupa, bossa mnie olała
chciałem kabla jeszcze dołożyć, ale nie zdążyłem
A co z innymi parami walutowymi z CAD'em?Bemowo1 pisze:już za chwileczkę już za momencik, bossa ponowni światło wyłączy
i wszyscy razem,
o bosso boosso czemuś taka, włącz nam światło nie bądź taka
-- Dodano: 17 lip 2013, 15:57 --
tak musisz być na to przygotowanyemlem pisze:Mam pytanie: Czy na USD/CAD można się spodziewać wycinki SL?
ale jak ustawisz SL 1000 pipsów, to prędko tego nie wytnieBemowo1 pisze:już za chwileczkę już za momencik, bossa ponowni światło wyłączy
i wszyscy razem,
o bosso boosso czemuś taka, włącz nam światło nie bądź taka
-- Dodano: 17 lip 2013, 15:57 --