edek skosił SL dla Skowiczów i stoi w bezruchu, ale dla mnie na S za wcześniekk.dreamer pisze:ja nawet nie wiem co sie stalo, dumalam i wydumalam L na edku, ale nie zdazylam, do góry poszlo?Bemowo1 pisze:nie tylko Ty, witaj w klubie - sami w bosiu muszą się najpierw zhedzowaćkk.dreamer pisze:a ja akurat chciałam tradea zacząc a tu dupa, bossa mnie olała
chciałem kabla jeszcze dołożyć, ale nie zdążyłem
DayTrading: Środa 17.07.2013
Re: DayTrading: Środa 17.07.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- kk.dreamer
- Pasjonat
edek skosił SL dla Skowiczów i stoi w bezruchu, ale dla mnie na S za wcześnie[/quote]
eh i 50 pipkow by było, u mnie caly czas brak światła
eh i 50 pipkow by było, u mnie caly czas brak światła
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Ja zabrałem tylko jakies 2x 8 pipów z elki i chwile przed danymi ucieklem. Kur*a.
- atlanticos
- Maniak
u mnie wycieli SL na Be +10 ale juz S ponowione i ustwione na BE na edku... nie dam sie... Teraz bedzie ale urwał... jak kanału nie wybili to juz tego nie zrobią... na ujku odwrotna korelacja jak pisał Nowy
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
O Bosso boosso, włącz nam światło, bo nam zleceń kilka przepadło,
o Bosso booso, puszczasz nas bosso ,
i refren wszyscy razem,
o bosso , boosso....................
-- Dodano: 17 lip 2013, 14:57 --
kangur chyba drgawek dostał
o Bosso booso, puszczasz nas bosso ,
i refren wszyscy razem,
o bosso , boosso....................
-- Dodano: 17 lip 2013, 14:57 --
kangur chyba drgawek dostał
widac co kombinuje inflacja w gore by caly swiat plus obywatele splacali dlugi USA lecz nie chce placic wiecej za dlug wiec kreci i monci jak moze by zbic rentownosci i oslabic USD bo firma USA szkodzi drogie - tanie USD konkurencyjność gospodarki mistrzostwo
"Inflacja znajduje sie nadal pod docelowym progiem 2% ( brakuje mu 0.3%, ale to juz szczegol)" a w rzeczywistości inflacja jes juz 3- 4 % ale cudowna ich metodologi liczenia jak i bezrobotnych
jeszcze troche trzeba podkrecic banke na indeksach w koncu gielda uzdrawiamy gospodarke
oj bedzie piekna banka a pozniej katastrofa ale od tego JEST FED i koledzy od pompowania baniek i robieniu krachów
czekam jak ten KABARET w stylu BERNANKE I FEDU sie skonczy bo to juz sie w glowie nie miesc mozna manipulowac ale do czasu

"Inflacja znajduje sie nadal pod docelowym progiem 2% ( brakuje mu 0.3%, ale to juz szczegol)" a w rzeczywistości inflacja jes juz 3- 4 % ale cudowna ich metodologi liczenia jak i bezrobotnych

jeszcze troche trzeba podkrecic banke na indeksach w koncu gielda uzdrawiamy gospodarke

oj bedzie piekna banka a pozniej katastrofa ale od tego JEST FED i koledzy od pompowania baniek i robieniu krachów

czekam jak ten KABARET w stylu BERNANKE I FEDU sie skonczy bo to juz sie w glowie nie miesc mozna manipulowac ale do czasu
z dziennika analityka:
o dużym niezdecydowaniu pomiędzy kupującymi a sprzedającymi może świadczyć świeca wysokiej fali która pojawiła się na parze eurodolar. Jasno wskazuje dalszy kierunek - na wschód
o dużym niezdecydowaniu pomiędzy kupującymi a sprzedającymi może świadczyć świeca wysokiej fali która pojawiła się na parze eurodolar. Jasno wskazuje dalszy kierunek - na wschód
atlanticos pisze:u mnie wycieli SL na Be +10 ale juz S ponowione i ustwione na BE na edku... nie dam sie... Teraz bedzie ale urwał... jak kanału nie wybili to juz tego nie zrobią... na ujku odwrotna korelacja jak pisał Nowy
dokladnie mi tez wycieli dla tego gdy sa dane i te marionetka przemawia lepiej zabezpieczyc zyski czy ba Be ustawic SL
sygnal sygnalem elecz przy manipulantach - BERNANKE nie ma ze sygnal

-- Dodano: śr 17-07-2013, 15:05 --
zaluje ze nie zostaliwl E Jka S bo na U J twarget 100 20 ale widomo co sie stalo tak ze pierwsza zasad najwazniejsza jesli sa zyski zabezpieczac je jesli sa dane lub benek
uważać na kangura, jak oznaczona 5 puści to ekspansja 113 - wydłużenie fali 5!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.