DayTrading: Środa 17.07.2013
Re: DayTrading: Środa 17.07.2013
słabo widzę te spadki na edku
Ostatnio zmieniony 17 lip 2013, 14:34 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
- kk.dreamer
- Pasjonat
a ja akurat chciałam tradea zacząc a tu dupa, bossa mnie olała
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
nie tylko Ty, witaj w klubie - sami w bosiu muszą się najpierw zhedzowaćkk.dreamer pisze:a ja akurat chciałam tradea zacząc a tu dupa, bossa mnie olała
chciałem kabla jeszcze dołożyć, ale nie zdążyłem

bernanaku juz kreci zgodnie z tym co pisali tutaj http://www.zerohedge.com/news/2013-07-1 ... d-bernanke
Kolejny raz potwierdza się że fundamenty znaczą dużo jeżeli zna się je z wyprzedzeniem - a oficjalne odczyty są dla panikujących. Liczy się tylko AT - bo najwięksi gracze znają dane dużo wcześniej albo sami sobie je generują - i są one już przez rynek zweryfikowane.
AF tylko przyśpiesza lub spowalnia scenariusze wyrysowane przez wykres.
AF tylko przyśpiesza lub spowalnia scenariusze wyrysowane przez wykres.
Market action discounts everything
- kk.dreamer
- Pasjonat
ja nawet nie wiem co sie stalo, dumalam i wydumalam L na edku, ale nie zdazylam, do góry poszlo?Bemowo1 pisze:nie tylko Ty, witaj w klubie - sami w bosiu muszą się najpierw zhedzowaćkk.dreamer pisze:a ja akurat chciałam tradea zacząc a tu dupa, bossa mnie olała
chciałem kabla jeszcze dołożyć, ale nie zdążyłem
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
trzeba im przyznac ze kur... czytaja jak nie wiem co
14:30 i od razu :akcja 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

czyli dalej kreci pod kolegow u by zbic rentownosci obligow i pompowanie banki dalszej BRAWA
http://www.zerohedge.com/news/2013-07-1 ... reset-cour
tak jak pisali ze bedzie kombinowal i lal wode dalej by zbijac rentownisci obligo i nie musili placic wiecej za dlug to raz i oslabiac dolca
nie wazna inflacja jak widac ten czlowiek i caly fed doprowadza do katastrofy PEJSIOSTWO

http://www.zerohedge.com/news/2013-07-1 ... reset-cour
tak jak pisali ze bedzie kombinowal i lal wode dalej by zbijac rentownisci obligo i nie musili placic wiecej za dlug to raz i oslabiac dolca
nie wazna inflacja jak widac ten czlowiek i caly fed doprowadza do katastrofy PEJSIOSTWO
A nie jest to tak z tym bosiem, ze nazwa zobowiazuje i jada tylko na OZE . Jak przestaje wiac i wiatraki staja to jada na ogniwach fotowoltaicznych, jak zajdzie slonce to jada na wiatrakach a jak przestanie wiac i zajdzie slonce to sie wylaczaja w trosce o ochrone srodowiska oczywiscie 

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
crok. pisze:trzeba im przyznac ze kur... czytaja jak nie wiem co14:30 i od razu :akcja
automaty dostały zlecenie, żeby się ponapier...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski