DayTrading: Wtorek 16.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 lip 2013, 00:00

Wzrost
14
41%
Bez zmian
6
18%
Spadek
14
41%

Liczba głosów: 34

maassk
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 16.07.2013

Nieprzeczytany post autor: maassk »

Pompka idzie dalej :D tylko łapanie noży

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Bemowo1 pisze:
atlanticos pisze:a ja dla wszystkich czekających na 1.32 mam "prawie" czysty wykres i życzę powodzenia :564:
hm, zaawansowana technologia
Bemowo po co mnie obrażasz, mam ciebie obrazić, spójrz na zielonego poniżej, ten człowiek jest po prostu chory....na razie jak widać pomocy nie szuka...Jak L-ki na Polaku na 3.2440 jako uśrednianie, znowu uśrednisz, myśle że powinieneś
Ostatnio zmieniony 16 lip 2013, 18:46 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Bemowo1 pisze:
atlanticos pisze:a ja dla wszystkich czekających na 1.32 mam "prawie" czysty wykres i życzę powodzenia :564:
w przedszkolu mnie tego dawno temu nauczyli - nazywa się "połącz dwa punkty" - zbyt prosta dla PROFI :d
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

richard.cali pisze:
Bemowo1 pisze:
Bemowo po co mnie obrażasz, mam ciebie obrazić, spójrz na zielonego poniżej, ten człowiek jest po prostu chory....na razie jak widać pomocy nie szuka...
Po to to robię, abyś poczuł się jak inni, których ty obrażasz, koniec dyskusji

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

Żaba, dodam, że w okolicy obecnej jest jeszcze EMA 100 z dziennego, ale wcale nie jestem pewny, czy nie przeskoczą tego poziomu jeszcze dzisiaj... zasięg wybicia z konsoli był chyba 1,318.

Ponadto wciąż jestem pod wrażeniem świeczki z tygodniowego... może jeszcze w tym tygodniu jej nie potwierdzą, ale z drugiej strony trudno mi uwierzyć, że ją zanegują...

A zatem jutro po raz czwarty liźniemy 1,2990 celem potwierdzenia wybicia, a potem nowy sufit :)

oczywiście nie należy brać mojej prognozy za słowo, które przemieni się w ciało,,,
Ostatnio zmieniony 16 lip 2013, 18:59 przez zastapmnie, łącznie zmieniany 1 raz.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

zastapmnie pisze:Żaba, dodam, że w okolicy obecnej jest jeszcze EMA 100 z dziennego, ale wcale nie jestem pewny, czy nie przeskoczą tego poziomu jeszcze dzisiaj... zasięg wybicia z konsoli był chyba 1,318.

Ponadto wciąż jestem pod wrażeniem świeczki z tygodniowego... może jeszcze w tym tygodniu jej nie potwierdzą, ale z drugiej strony trudno mi uwierzyć, że ją zanegują...

wiadomo, że każdy poziom jest do przeskoczenia... ale ja na pewno L bym tu nie wziął
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

o 20:15 jest przemówienie więc może coś ruszy :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

a tu się zgodzę, elka na tym piętrze pachnie zawrotami głowy:)
choć na h4 wydaje się, jakbyśmy przebywali w wannie o wygodnym dnie, może się nie przeleje...

aby nie było za różowo (choć ten tygodniowy naprawdę optymistycznie nastraja), zauważyłem niepokojące sygnały dla byczków w postaci kończącej się chmury na dziennym, która jest ponad kursem oraz czegoś, co przypominać zaczyna RGR, a konkretnie szczyt prawego ramienia...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

tak samo już chyba opór na AUDUSD i lecimy troszke w dół przynajmniej do 0,9180
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

atlanticos pisze:
zastapmnie pisze:Żaba, dodam, że w okolicy obecnej jest jeszcze EMA 100 z dziennego, ale wcale nie jestem pewny, czy nie przeskoczą tego poziomu jeszcze dzisiaj... zasięg wybicia z konsoli był chyba 1,318.

wiadomo, że każdy poziom jest do przeskoczenia... ale ja na pewno L bym tu nie wziął
E-lka na edku jak najbardziej wskazana nawet teraz
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Zablokowany