DayTrading: Wtorek 16.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 16.07.2013
Pompka idzie dalej
tylko łapanie noży

- richard.cali
- Pasjonat
Bemowo po co mnie obrażasz, mam ciebie obrazić, spójrz na zielonego poniżej, ten człowiek jest po prostu chory....na razie jak widać pomocy nie szuka...Jak L-ki na Polaku na 3.2440 jako uśrednianie, znowu uśrednisz, myśle że powinieneśBemowo1 pisze:hm, zaawansowana technologiaatlanticos pisze:a ja dla wszystkich czekających na 1.32 mam "prawie" czysty wykres i życzę powodzenia
Ostatnio zmieniony 16 lip 2013, 18:46 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

- atlanticos
- Maniak
w przedszkolu mnie tego dawno temu nauczyli - nazywa się "połącz dwa punkty" - zbyt prosta dla PROFIBemowo1 pisze:hm, zaawansowana technologiaatlanticos pisze:a ja dla wszystkich czekających na 1.32 mam "prawie" czysty wykres i życzę powodzenia

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Po to to robię, abyś poczuł się jak inni, których ty obrażasz, koniec dyskusjirichard.cali pisze:Bemowo po co mnie obrażasz, mam ciebie obrazić, spójrz na zielonego poniżej, ten człowiek jest po prostu chory....na razie jak widać pomocy nie szuka...Bemowo1 pisze:hm, zaawansowana technologiaatlanticos pisze:a ja dla wszystkich czekających na 1.32 mam "prawie" czysty wykres i życzę powodzenia
- zastapmnie
- Pasjonat
Żaba, dodam, że w okolicy obecnej jest jeszcze EMA 100 z dziennego, ale wcale nie jestem pewny, czy nie przeskoczą tego poziomu jeszcze dzisiaj... zasięg wybicia z konsoli był chyba 1,318.
Ponadto wciąż jestem pod wrażeniem świeczki z tygodniowego... może jeszcze w tym tygodniu jej nie potwierdzą, ale z drugiej strony trudno mi uwierzyć, że ją zanegują...
A zatem jutro po raz czwarty liźniemy 1,2990 celem potwierdzenia wybicia, a potem nowy sufit
oczywiście nie należy brać mojej prognozy za słowo, które przemieni się w ciało,,,
Ponadto wciąż jestem pod wrażeniem świeczki z tygodniowego... może jeszcze w tym tygodniu jej nie potwierdzą, ale z drugiej strony trudno mi uwierzyć, że ją zanegują...
A zatem jutro po raz czwarty liźniemy 1,2990 celem potwierdzenia wybicia, a potem nowy sufit

oczywiście nie należy brać mojej prognozy za słowo, które przemieni się w ciało,,,
Ostatnio zmieniony 16 lip 2013, 18:59 przez zastapmnie, łącznie zmieniany 1 raz.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- atlanticos
- Maniak
zastapmnie pisze:Żaba, dodam, że w okolicy obecnej jest jeszcze EMA 100 z dziennego, ale wcale nie jestem pewny, czy nie przeskoczą tego poziomu jeszcze dzisiaj... zasięg wybicia z konsoli był chyba 1,318.
wiadomo, że każdy poziom jest do przeskoczenia... ale ja na pewno L bym tu nie wziął
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
o 20:15 jest przemówienie więc może coś ruszy :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- zastapmnie
- Pasjonat
a tu się zgodzę, elka na tym piętrze pachnie zawrotami głowy:)
choć na h4 wydaje się, jakbyśmy przebywali w wannie o wygodnym dnie, może się nie przeleje...
aby nie było za różowo (choć ten tygodniowy naprawdę optymistycznie nastraja), zauważyłem niepokojące sygnały dla byczków w postaci kończącej się chmury na dziennym, która jest ponad kursem oraz czegoś, co przypominać zaczyna RGR, a konkretnie szczyt prawego ramienia...
choć na h4 wydaje się, jakbyśmy przebywali w wannie o wygodnym dnie, może się nie przeleje...
aby nie było za różowo (choć ten tygodniowy naprawdę optymistycznie nastraja), zauważyłem niepokojące sygnały dla byczków w postaci kończącej się chmury na dziennym, która jest ponad kursem oraz czegoś, co przypominać zaczyna RGR, a konkretnie szczyt prawego ramienia...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
tak samo już chyba opór na AUDUSD i lecimy troszke w dół przynajmniej do 0,9180
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- richard.cali
- Pasjonat
E-lka na edku jak najbardziej wskazana nawet terazatlanticos pisze:zastapmnie pisze:Żaba, dodam, że w okolicy obecnej jest jeszcze EMA 100 z dziennego, ale wcale nie jestem pewny, czy nie przeskoczą tego poziomu jeszcze dzisiaj... zasięg wybicia z konsoli był chyba 1,318.
wiadomo, że każdy poziom jest do przeskoczenia... ale ja na pewno L bym tu nie wziął
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa