ty mi lepiej powiedz jaką masz projekcje na SP500 na dzisiaj i dalej ten tydzieńNowy123 pisze:jak ta kdalej pojdzie z Edekiem i short sqqzem pod dane z ZEW to co na to U J zygazk w dol teraz jeszcze jedno zejscie na m5

ty mi lepiej powiedz jaką masz projekcje na SP500 na dzisiaj i dalej ten tydzieńNowy123 pisze:jak ta kdalej pojdzie z Edekiem i short sqqzem pod dane z ZEW to co na to U J zygazk w dol teraz jeszcze jedno zejscie na m5
-- Dodano: wt 16-07-2013, 12:23 --lukweb pisze:ty mi lepiej powiedz jaką masz projekcje na SP500 na dzisiaj i dalej ten tydzieńNowy123 pisze:jak ta kdalej pojdzie z Edekiem i short sqqzem pod dane z ZEW to co na to U J zygazk w dol teraz jeszcze jedno zejscie na m5
tak... z TP1 3.30 i TP2 3.32Arturm21 pisze:żaba trzymasz jeszcze L na usdpln?
Ja wiem?, coś za długo respektowali dolną bandę kanału na h1, wczorajsze odbicie już bliskie ideału było, nic nie trwa wiecznie.... A pewnie sporo kapitału liczyło na następne odbicie w okolicach 99.55, nic to, na razie przebili tylko 20 pipsami, czy wór się rozpruje czy wycieczka po sle to się okaże w sesji amerykanskiey, i wishTommy_Boss pisze:Nie no Ujek to dziś w kulki gra
Nowy123 pisze:ahaha pieknie ulica po danych wskoczyla w S ZEW a bankstera robi short sqqznie pierwszy nie ostani raz
ai na dax t osamo juz wyprzedzili dane wczeniej gorsze![]()
teraz jeszcze sciemna dzien 3 na sp500