lepiej ida na EUR AUDatlanticos pisze:kangur dociagnal do linii kanalu... musieli jeszcze po stopy wrocic - za łatwo by niektórzy mieliNowy123 pisze:kangor sie umacnia i do Edka i do USA wiec jeszcz e podjada z nim

KANGARO nie mam sygnalu na S
lepiej ida na EUR AUDatlanticos pisze:kangur dociagnal do linii kanalu... musieli jeszcze po stopy wrocic - za łatwo by niektórzy mieliNowy123 pisze:kangor sie umacnia i do Edka i do USA wiec jeszcz e podjada z nim
na chilę mi wyłączylikk.dreamer pisze:narazie światło jestBemowo1 pisze:już za chwileczkę już za momencik boś bank odłączy ciebie od świata
ja to napoczątku myślałam, że mam windowsa zwalonego, formaty pierdoły, reinstalacje i to samo. Totalny demotywatorBemowo1 pisze:na chilę mi wyłączylikk.dreamer pisze:narazie światło jestBemowo1 pisze:już za chwileczkę już za momencik boś bank odłączy ciebie od świata
problem w tym, że automat przez takie akcje spóźnia się i to czasami o 20 pipsów!!!! więc to już ostatnie chwile u tego brokera,kk.dreamer pisze: ja to napoczątku myślałam, że mam windowsa zwalonego, formaty pierdoły, reinstalacje i to samo. Totalny demotywator
a nie możesz po prostu sobie przelać na konto?Bemowo1 pisze:problem w tym, że automat przez takie akcje spóźnia się i to czasami o 20 pipsów!!!! więc to już ostatnie chwile u tego brokera,kk.dreamer pisze: ja to napoczątku myślałam, że mam windowsa zwalonego, formaty pierdoły, reinstalacje i to samo. Totalny demotywator
niestery muszę się osobiście do nich zgłośić w celu zabrania gotówki
kangur zrobi większą korektę,ForexTig3r pisze:AUDUSD pojawili się kupujący
EURUSD - niezdecydowanie
GBPUSD - przewaga nieznaczna podaży.
EURJPY - L.
nie mam ustanowionego numeru konta, a to z którego dokonałem przelew nie honorują....lukweb pisze:
a nie możesz po prostu sobie przelać na konto?