Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Re: Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w a

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Pawel Szymanczyk pisze:W zalaczniku wyniki z dzisiaj .Tyle ile ugrali dla mnie panowie z http://tradepolonica.pl/ przy wykorzystaniu tej metody.
Nie ma tutaj nic nadzwyczajnego - ale wg mnie taki sam profit przy takim samym depo można "zrobić" przy znacznie mniejszym ryzyku i to np. w jednej pozycji.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Pawel Szymanczyk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Pawel Szymanczyk »

klonmarcin pisze:
Pawel Szymanczyk pisze:W zalaczniku wyniki z dzisiaj .Tyle ile ugrali dla mnie panowie z http://tradepolonica.pl/ przy wykorzystaniu tej metody.
Nie ma tutaj nic nadzwyczajnego - ale wg mnie taki sam profit przy takim samym depo można "zrobić" przy znacznie mniejszym ryzyku i to np. w jednej pozycji.
No wlasnie nie bo tutaj chodzi o takie transakcje jak oni otwieraja ze zarabiaja na spreadzie i bez wiekszego ryzyka.
Czysta matematyka.Kurs pojdzie nie w ta strone co trzeba .zamykaja odrazu SL jest podany tylko jako przyklad bo transakcja nigdy nie osiaga SL .zawsze zamykana jest wczesniej.
"Mozna zrobic" tylko wiesz nikt tak nie robi.

goose
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: goose »

Sorry za offtop ale:
Pawel Szymanczyk pisze:No wlasnie nie bo tutaj chodzi o takie transakcje jak oni otwieraja ze zarabiaja na spreadzie i bez wiekszego ryzyka.
moglbys to rozwinac i powiedziec na czym to polega. Czyzby oni juz "awansowali" na brokera MM, ze zarabiaja na spreadzie? :D

Pawel Szymanczyk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Pawel Szymanczyk »

goose pisze:Sorry za offtop ale:
Pawel Szymanczyk pisze:No wlasnie nie bo tutaj chodzi o takie transakcje jak oni otwieraja ze zarabiaja na spreadzie i bez wiekszego ryzyka.
moglbys to rozwinac i powiedziec na czym to polega. Czyzby oni juz "awansowali" na brokera MM, ze zarabiaja na spreadzie? :D

Jako klient http://tradepolonica.pl/aktualne-wyniki ... forex.html zarabiasz na kazdej transakcji niezaleznie od tego czy jest ona stratna czy zyskowna.W zaleznosci od tego jakie pozycje sa u ciebie otwierane tyle zarabiasz.

goose
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: goose »

Pawel Szymanczyk pisze: zarabiasz na kazdej transakcji niezaleznie od tego czy jest ona stratna czy zyskowna.W zaleznosci od tego jakie pozycje sa u ciebie otwierane tyle zarabiasz.
Moglbys jeszcze bardziej rozwinac to zdanie, bo nie czaje jak mozna zarabiac na pozycji stratnej. To po co uzywaja SL?

mariusztrader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mariusztrader »

goose pisze:
Pawel Szymanczyk pisze: zarabiasz na kazdej transakcji niezaleznie od tego czy jest ona stratna czy zyskowna.W zaleznosci od tego jakie pozycje sa u ciebie otwierane tyle zarabiasz.
Moglbys jeszcze bardziej rozwinac to zdanie, bo nie czaje jak mozna zarabiac na pozycji stratnej. To po co uzywaja SL?
Nie chodzi przypadkiem o to, że dostajesz zwrot powiedzmy połowy spreadu? No to rzeczywiście zarabiasz, SL 10 pips, a oni z EURUSD zwrócą Ci 0.1 pips. Żyć nie umierać po prostu :564:
"Nie ma rzeczy niemożliwych, istnieją jedynie trudne do zrealizowania"

lukadz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: lukadz »

kluczem do sukcesu jest ich strategia .Wystarczy otworzyc dwie przeciwstawne pozycje w danym momencie i zarabiasz kase .tylko to tez nie jest takie proste aby obie zakonczyly sie zyskiem.od tego jest ta strategia z sygnalow tradepolonica.trzeba otworzyc takie pozycje w odpowiednim momencie.ale widze ze dla was to wyzsza szkola jazdy :D

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

A dla ciebie wyższą szkołą jazdy musi być myślenie.

Swoją drogą cały offtop powinien być wywalony, a od reklam jest odpowiedni dział tego forum.

lukadz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: lukadz »

rayzeel pisze:A dla ciebie wyższą szkołą jazdy musi być myślenie.

Swoją drogą cały offtop powinien być wywalony, a od reklam jest odpowiedni dział tego forum.

no wlasnie ci tlumacze ze dla ciebie jest to problem.zreszta zawsze wiekszosc bedzie glupsza niz mniejszosc :D

no tak reklama tylko zasmieca to forum ale nikt w tym dziale niczego nie reklamuje wiec pomysl zanim cos powiesz :)

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Z czym do ludzi człowieku. Brednie wypisujesz i tyle. Nawet nie jesteś na poziomie, aby prowadzić z tobą dalsze dyskusje.

Swoją drogą chciałem po prostu zaapelować do osób, które zaczęły wierzyć w łatwe pieniądze. Mam tu głównie na myśli to co dzisiaj zobaczyłem na allegro. Ręce opadają.
http://forex-nawigator.biz/forum/system ... ml#p602717

Moim zdaniem lepiej te pieniądze wydać na konkretne szkolenie lub książki - własną edukację. Nie ma dróg na skróty.

To tyle w temacie. Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ