gratuluję,Pawel Szymanczyk pisze:Az sie pochwale bo wyniki traderow z tradepolonica coraz bardziej mnie zaskakuja.
W zalaczniku wyniki z dzisiaj.
ciekawe kiedy wyłożą 40% depo przy uśrednianiu?, lub całe depo
gratuluję,Pawel Szymanczyk pisze:Az sie pochwale bo wyniki traderow z tradepolonica coraz bardziej mnie zaskakuja.
Pawel Szymanczyk pisze:Az sie pochwale bo wyniki traderow z tradepolonica coraz bardziej mnie zaskakuja.
kosmowariat pisze:who the fuck is tradepolonica
ze stoplosem? bo tamci nie wiedzą co toNowy123 pisze:kosmowariat pisze:who the fuck is tradepolonica
syganly za kaseto ja moze tez zaczne dawac
![]()
![]()
przy usrednianiu ? czy ty masz jakiekolwiek pojecie o forexie ?Bemowo1 pisze:gratuluję,Pawel Szymanczyk pisze:Az sie pochwale bo wyniki traderow z tradepolonica coraz bardziej mnie zaskakuja.
ciekawe kiedy wyłożą 40% depo przy uśrednianiu?, lub całe depo
Bemowo1 pisze:ze stoplosem? bo tamci nie wiedzą co toNowy123 pisze:kosmowariat pisze:who the fuck is tradepolonica
syganly za kaseto ja moze tez zaczne dawac
![]()
![]()
zwracam honor,Pawel Szymanczyk pisze:Bemowo1 pisze:Chyba mowisz z wlasnej autopsji przeciez 90% takich jak ty na tym rynku traci.Przeciez nie mozna nauczyc sie mysleniaPawel Szymanczyk pisze:Az sie pochwale bo wyniki traderow z tradepolonica coraz bardziej mnie zaskakuja.
blizej tlustych S nize dalejlukweb pisze:Czy SP 500 ma gdzieś sufit?