DayTrading: Poniedziałek 15.07.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.07.2013
szczudlo6 pisze:rynek zastygł...
algorytmy musz dostac sygnal sprzedazy a tak to przelawnie z lewaj na prawo trwa w USA i szukanie chetnych na akcje

-- Dodano: pn 15-07-2013, 19:23 --
dobra ruszaj z U J

cos słabo z tym Ujkiem... nie chce iść... mnie wycięło więc narazie nie wchodzę... czekam na dogodną sytuacje...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
szczudlo6 pisze:cos słabo z tym Ujkiem... nie chce iść... mnie wycięło więc narazie nie wchodzę... czekam na dogodną sytuacje...
niech skoncza ta scieme na SP500
- zastapmnie
- Pasjonat
rasowa gwiazda poranna robi się nam na h4 w strefie polskiej
na edku
na edku
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
poranny zrzut akcji i potrzymywanie indekos na malych obrotach z podbitkami rece opadaja c oodwala bankstera dzis i Piatek czyzby ulice wbila
poranny zrzut akcji i potrzymywanie indekos na malych obrotach z podbitkami rece opadaja c oodwala bankstera dzis i Piatek czyzby ulice wbila

- zastapmnie
- Pasjonat
a na dziennym to może i ładny młotek będzie - tyż na edku,
kabel podobnie
kabel podobnie
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
kazde UP jest tlamszonezastapmnie pisze:a na dziennym to może i ładny młotek będzie - tyż na edku,
kabel podobnie

lub dwa wisielce, a nad nimi góruje spadająca gwiazdazastapmnie pisze:a na dziennym to może i ładny młotek będzie - tyż na edku,
kabel podobnie
-
- Stały bywalec
Az sie pochwale bo wyniki traderow z tradepolonica coraz bardziej mnie zaskakuja.
W zalaczniku wyniki z dzisiaj.
W zalaczniku wyniki z dzisiaj.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.