speedpips pisze:="Bemowo1"quote="spi"]No wreszcie Ejek jedzie !! i pojechał do du... jego mać

na północ[/quote]
Zwiałem z S - dziś mam zamulenie pospolite ( pogodowe )
Chyba sobie na dziś daruję i na

idę
JAk nic sie nie klei to lepiej odejść od wykresów
-- Dodano: 15 lip 2013, 15:53 --
A mi się wydawało że Ujek za Ejkiem podąża !!!
-- Dodano: 15 lip 2013, 15:54 --
[/quote]
na północ[/quote]
jesli kiszona na EDKU a U J w dol t oE J w dol ataken
jesli na U J w dol na EDKU jakies podrygi w gore to E J kiszona
itd[/quote]
A mi się wydawało że Ujek za Ejkiem podąża !!![/quote]
zobacz na wykres jakie EKG jest ostanio
zasda prosta RISK OFF i powrot do umacniani JPY nie ma w DOL E JEK jesli jest mocna fala spadkowa na U J to nie ma ze boli ze EDEK w gore robi podrygi jedynie to zmniejsza skale spadkow na E J
najlepiej jak jest ewidentny RISK OFF czyli powrót do USD SP500 mocno spada i NIKKIe - umacnianie sie JPY wtedy E Jek leci jak kamien

z podwoja sila wodospadu
-- Dodano: pn 15-07-2013, 17:08 --
Bemowo1 pisze:Nowy123 pisze:[quote="Bemoquote="speedpips"]No wreszcie Ejek jedzie !! i pojechał do du... jego mać

na północ
jesli kiszona na EDKU a U J w dol t oE J w dol ataken
jesli na U J w dol na EDKU jakies podrygi w gore to E J kiszona
itd[/quote]
te reguły są do du...... na ejku nie ma racjonalnych zasad, dlatego gówna nie dotykam, zupełnie nie kumam co się dzieje, wiem ,że na dziennym obowiązuje L z sl o którym wspominałem[/quote]
jak w/w napisalem teraz to EKG jest maskra najlepsz ruchy sa wlasnie na RISK OFF RISK ON ale takie definitywne z spadajacymi gieldami lub rosnacymi a nie jakies zabawy BEniusie slowne
zobczyc mozna na NIKKIe teraz tez kisi sie na oporach caly czas
http://pl.investing.com/indices/japan-2 ... ming-chart pytanei czy wybija na 15000 czy nie
a ostani mozna zobaczyc ze na sesji skosnych U J nie ma takego bujania jak na UE sesji
-- Dodano: pn 15-07-2013, 17:14 --
i trzymanie U J w ryzach dalej ale do poki SP500 nie walnie w dol mocniej to jeszcze podbije bankstera na sesji USA U J