DayTrading: Poniedziałek 15.07.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.07.2013
no wkoncu KANGARO ruszyl po sygnale 

- atlanticos
- Maniak
a nie sądzisz że jeśli już pod rgr'a to ma podchodzic to dopiero koniec głowy jest?Bemowo1 pisze:
tak to może wyglądać.....???, ale nie musi
Mnie pasuje jeszcze jedno podejście pod 5160-80 po prawe ramię.
Na edku też jakoś tak poziom 1.3120-3150 mi jeszcze pasuje

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
kabel RGR
http://forex-nawigator.biz/forum/pogadu ... ml#p601900
uwaga na kangura
14 minut temu | 14 lipca 2013 22:46:41 GMT
Więcej o Chinach: doradca rządowy China Mówi gospodarki w kryzysie As Debt Koszty Spiral
przez Eamonn Sheridan
Podczas gdy my siedzimy w Q2 Chinach PKB poczekalni, tutaj jest trochę więcej czytania. Tym razem z MNI.
https://mninews.marketnews.com/content/ ... sts-spiral
Xia Bin, ekonomista z Centrum Badań Rozwoju Rady Stanu i doradca rządu, mówi, że gospodarka jest już w kryzysie finansowym, który może się nasilić, jeśli rząd nie uwzględnia zadłużenia kraju:
"Musimy znaleźć sposób, aby pozwolić bańka pęknie i odpisać straty już mamy jak najszybciej, aby uniknąć jeszcze większy kryzys"
Wzywa do głębokiej korekty, mimo kosztów, które będzie wolniejszy wzrost
uwaga na kangura

14 minut temu | 14 lipca 2013 22:46:41 GMT
Więcej o Chinach: doradca rządowy China Mówi gospodarki w kryzysie As Debt Koszty Spiral
przez Eamonn Sheridan
Podczas gdy my siedzimy w Q2 Chinach PKB poczekalni, tutaj jest trochę więcej czytania. Tym razem z MNI.
https://mninews.marketnews.com/content/ ... sts-spiral
Xia Bin, ekonomista z Centrum Badań Rozwoju Rady Stanu i doradca rządu, mówi, że gospodarka jest już w kryzysie finansowym, który może się nasilić, jeśli rząd nie uwzględnia zadłużenia kraju:
"Musimy znaleźć sposób, aby pozwolić bańka pęknie i odpisać straty już mamy jak najszybciej, aby uniknąć jeszcze większy kryzys"
Wzywa do głębokiej korekty, mimo kosztów, które będzie wolniejszy wzrost
u j 100 20 TP 2
- ForexTig3r
- Maniak
Kabel m5,
Tak kangur pinbary, wisielce... DOWN
Tak kangur pinbary, wisielce... DOWN
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
JP Morgan o Chinach
Tomasz Gessner - Dom Maklerski BDM
15 Lipca 2013 11:52
JP Morgan obniża prognozę wzrostu gospodarczego Chin. Według analityków banku chiński PKB w tym roku osiągnie dynamikę 7,4% wobec zeszłorocznej 7,8%. Poprzednia prognoza na ten rok wynosiła 7,6%. W 2014 PKB ma z kolei wynieść 7,2%, podczas gdy poprzednia prognoza oscylowała na poziomie 7,7%.
-- Dodano: pn 15-07-2013, 12:15 --
sygnal na S jest dynamiki jeszcze potrzeba wiekszej poczkamy
Tomasz Gessner - Dom Maklerski BDM
15 Lipca 2013 11:52
JP Morgan obniża prognozę wzrostu gospodarczego Chin. Według analityków banku chiński PKB w tym roku osiągnie dynamikę 7,4% wobec zeszłorocznej 7,8%. Poprzednia prognoza na ten rok wynosiła 7,6%. W 2014 PKB ma z kolei wynieść 7,2%, podczas gdy poprzednia prognoza oscylowała na poziomie 7,7%.
-- Dodano: pn 15-07-2013, 12:15 --
sygnal na S jest dynamiki jeszcze potrzeba wiekszej poczkamy

ejek,
jak dla mnie szanse na rgr spadkowy bardzo małe, na dziennym jest ważny sygnał kupna, chyba atak na nowe maksima
jak dla mnie szanse na rgr spadkowy bardzo małe, na dziennym jest ważny sygnał kupna, chyba atak na nowe maksima
- ForexTig3r
- Maniak
Oczywiście, to by było zbyt piękne...Bemowo1 pisze:ejek,
Wyraźnie szukają paliwa, wycinają ile się da...
Ostatnio zmieniony 15 lip 2013, 12:27 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
No tej dynamiki coś nie widać na razie na kangurze... Ale stanowczo jestem za S. Szczególnie że podwoiłem pozycję przy 0.907
Market action discounts everything