DayTrading: Poniedziałek 15.07.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.07.2013
na kablu jesteśmy pod kluczowymi średnimi, miejsca od których może się odbić to wspomniana TL i uwarunkowania geometryczne. Moim zdaniem czekać na korektę i otwierać S
- kk.dreamer
- Pasjonat
własnie obserwuję, tylko tak patrze dokąd moze podejść i już czekam z palcem na spuścieBemowo1 pisze:na kablu jesteśmy pod kluczowymi średnimi, miejsca od których może się odbić to wspomniana TL i uwarunkowania geometryczne. Moim zdaniem czekać na korektę i otwierać S

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
edek jak jeszcze spadnie 20-30 pipsów ustawi go ładnie do dalszych spadków (po korekcie)kk.dreamer pisze:własnie obserwuję, tylko tak patrze dokąd moze podejść i już czekam z palcem na spuścieBemowo1 pisze:na kablu jesteśmy pod kluczowymi średnimi, miejsca od których może się odbić to wspomniana TL i uwarunkowania geometryczne. Moim zdaniem czekać na korektę i otwierać S
To jak Edka ustawi na spadek to i może Ejka też ??
ważne miejsca dla marzycielki,
łap i uciekaj, ja szukł będę S
-- Dodano: 15 lip 2013, 10:56 --
-- Dodano: 15 lip 2013, 10:59 --
edek aktualizacja, strzałki są bardzo dobre, niestety święte nie są. ale to mocna informacja
to dwie różne historiespeedpips pisze:To jak Edka ustawi na spadek to i może Ejka też ??
edek aktualizacja, strzałki są bardzo dobre, niestety święte nie są. ale to mocna informacja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
czy to nie rgr na kabluBemowo1 pisze:ważne miejsca dla marzycielki,
to dwie różne historiespeedpips pisze:To jak Edka ustawi na spadek to i może Ejka też ??

czy to nie rgr na kabluMark pisze:

coś w tym stylu, ale także możliwiwość flagi...????
- kk.dreamer
- Pasjonat
[quote="Bemowo1"]ważne miejsca dla marzycielki,
widzisz nie patrzyłam na kompa, zgapiłam się, dla spóźnialskich nie ma litości, więc czekam na korekte i S zapakuje jak się potwierdzi. cierpliwosć cierpliwość cierpliwość.....
widzisz nie patrzyłam na kompa, zgapiłam się, dla spóźnialskich nie ma litości, więc czekam na korekte i S zapakuje jak się potwierdzi. cierpliwosć cierpliwość cierpliwość.....
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
kk.dreamer pisze:Bemowo1 pisze:ważne miejsca dla marzycielki,
karty rozdaje edek, a on jeszcze w patowej sytuacji, co prawda od kilkunastu tygodni kabel wyprzedzał wydarzenia na edku
-- Dodano: 15 lip 2013, 11:25 --
tak to może wyglądać.....???, ale nie musi
Ta Benkowa bańka może pryśnieBemowo1 pisze:kk.dreamer pisze:Bemowo1 pisze:ważne miejsca dla marzycielki,
karty rozdaje edek, a on jeszcze w patowej sytuacji, co prawda od kilkunastu tygodni kabel wyprzedzał wydarzenia na edku

z grafu widać CHF i GPB na południe edzio jeszcze sie waha

dolar king