z jednej strony zmęczenie, z drugiej zazwyczaj kluczowe ruchy na parach wynikające z fundamentów...
to odwrotnie do mnie, na zazwyczaj konsolach poniedzialkowych mam skutecznosc 10 % przy r=2lukweb pisze:z doświadczenia mogę powiedzieć, że najbardziej kapitał mi zjeżdza w czwartek i piątek
z jednej strony zmęczenie, z drugiej zazwyczaj kluczowe ruchy na parach wynikające z fundamentów...
system tez jest dobry jak sie trzyma zasad twardychlukweb pisze:z doświadczenia mogę powiedzieć, że najbardziej kapitał mi zjeżdza w czwartek i piątek
gdzieś musi być sufitNowy123 pisze:dobra 1675 i 79 mam S na SP500 licze na slabe dane z CHIN i ze skosne zdoluja futy w usa i bedzie luka na sap druga a maja 2 luki d ozamkniecia na kasowym
Nowy123 pisze:system tez jest dobry jak sie trzyma zasad twardychlukweb pisze:z doświadczenia mogę powiedzieć, że najbardziej kapitał mi zjeżdza w czwartek i piątek
z jednej strony zmęczenie, z drugiej zazwyczaj kluczowe ruchy na parach wynikające z fundamentów...![]()
a PIatek t owidome mieszaja ja kwidac na edku U Jku i EJku c oodstawial idzis )
na UJ ku targe 99 81 milem a zrobili a kuku misiowate
wiesz ze moga jeszcze poprawic lekko szczytyxPabloo pisze:Nowy nie chce się czepiać, sam mam S na sp500, ale już wczoraj mieli dostać czape a nadal się pną do góry. Jakby tak dostali teraz czape to mielibyśmy podwójny szczyt i możliwość zjazdu nawet do 1600 lub niżej (to takie myślenie życzeniowe) realnie pewnie się zatrzyma w okolicach 1634 o ile zacznie spadać...
Natomiast ja osobiście liczę się z tym ze jest to fala 5 na wykresie dziennym i może ona dojść nawet do 1688 lub odrobinę wyżej, oby nie ponad 1700a potem ABC i może trend na poludnie...
P.S - zaraz wrzuce swoje wypociny