z jednej strony zmęczenie, z drugiej zazwyczaj kluczowe ruchy na parach wynikające z fundamentów...
DayTrading: Piątek 12.07.2013
Re: DayTrading: Piątek 12.07.2013
z doświadczenia mogę powiedzieć, że najbardziej kapitał mi zjeżdza w czwartek i piątek 
z jednej strony zmęczenie, z drugiej zazwyczaj kluczowe ruchy na parach wynikające z fundamentów...
Nec Hercules contra plures...
dobra 1675 i 79 mam S na SP500 licze na slabe dane z CHIN i ze skosne zdoluja futy w usa i bedzie luka na sap druga a maja 2 luki d ozamkniecia na kasowym 
to odwrotnie do mnie, na zazwyczaj konsolach poniedzialkowych mam skutecznosc 10 % przy r=2lukweb pisze:z doświadczenia mogę powiedzieć, że najbardziej kapitał mi zjeżdza w czwartek i piątek
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
system tez jest dobry jak sie trzyma zasad twardychlukweb pisze:z doświadczenia mogę powiedzieć, że najbardziej kapitał mi zjeżdza w czwartek i piątek
a PIatek t owidome mieszaja ja kwidac na edku U Jku i EJku c oodstawial idzis )
na UJ ku targe 99 81 milem a zrobili a kuku misiowate
gdzieś musi być sufitNowy123 pisze:dobra 1675 i 79 mam S na SP500 licze na slabe dane z CHIN i ze skosne zdoluja futy w usa i bedzie luka na sap druga a maja 2 luki d ozamkniecia na kasowym
-- Dodano: 12 lip 2013, 22:11 --
Nowy123 pisze:system tez jest dobry jak sie trzyma zasad twardychlukweb pisze:z doświadczenia mogę powiedzieć, że najbardziej kapitał mi zjeżdza w czwartek i piątek
z jednej strony zmęczenie, z drugiej zazwyczaj kluczowe ruchy na parach wynikające z fundamentów...![]()
a PIatek t owidome mieszaja ja kwidac na edku U Jku i EJku c oodstawial idzis )
na UJ ku targe 99 81 milem a zrobili a kuku misiowate
a trzymasz uj przez weekend?
Nowy nie chce się czepiać, sam mam S na sp500, ale już wczoraj mieli dostać czape a nadal się pną do góry. Jakby tak dostali teraz czape to mielibyśmy podwójny szczyt i możliwość zjazdu nawet do 1600 lub niżej (to takie myślenie życzeniowe) realnie pewnie się zatrzyma w okolicach 1634 o ile zacznie spadać...
Natomiast ja osobiście liczę się z tym ze jest to fala 5 na wykresie dziennym i może ona dojść nawet do 1688 lub odrobinę wyżej, oby nie ponad 1700
a potem ABC i może trend na poludnie...
Natomiast ja osobiście liczę się z tym ze jest to fala 5 na wykresie dziennym i może ona dojść nawet do 1688 lub odrobinę wyżej, oby nie ponad 1700
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nowy glupoty gada cos pierdolnie na forum bo mu sie nudzi, a tak naprawde z benkiem pije flaszkie wlasnie i sie smieje ;D
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
wiesz ze moga jeszcze poprawic lekko szczytyxPabloo pisze:Nowy nie chce się czepiać, sam mam S na sp500, ale już wczoraj mieli dostać czape a nadal się pną do góry. Jakby tak dostali teraz czape to mielibyśmy podwójny szczyt i możliwość zjazdu nawet do 1600 lub niżej (to takie myślenie życzeniowe) realnie pewnie się zatrzyma w okolicach 1634 o ile zacznie spadać...
Natomiast ja osobiście liczę się z tym ze jest to fala 5 na wykresie dziennym i może ona dojść nawet do 1688 lub odrobinę wyżej, oby nie ponad 1700a potem ABC i może trend na poludnie...
P.S - zaraz wrzuce swoje wypociny
-- Dodano: pt 12-07-2013, 22:17 --
moze nie tak acofka ja kna wykresie ale pod Chiny zaryzykowalem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
najgorsze, że te szczyty na sp500 to za kase wujka Bena 
Dlatego S warto trzymać bo bańka pęknie pewnie we wrześniu, albo przynajmniej upuszczą z niej powietrza.
Osobiście wierzę, że zaczną wychodzić z QE właśnie we wrześniu... oby EDEK był wtedy na 1.37 to będzie fajna podróż na 1.27
(wiem wiem marzenia)
Osobiście wierzę, że zaczną wychodzić z QE właśnie we wrześniu... oby EDEK był wtedy na 1.37 to będzie fajna podróż na 1.27