DayTrading: Piątek 12.07.2013
- richard.cali
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 12.07.2013
wiesz o co bym ciebie skrócił Bemowo sam na sam ze mną 120kg...nie zmylaj kierunku...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

to chodź się sprawdzimyrichard.cali pisze:wiesz o co bym ciebie skrócił Bemowo sam na sam ze mną 120kg...nie zmylaj kierunku...
Przeglądam ten wątek od dawna i mam takie pytanie techniczne, Nie znudziło Wam się jeszcze karmienie tego trolla?:)Bemowo1 pisze:to chodź się sprawdzimyrichard.cali pisze:wiesz o co bym ciebie skrócił Bemowo sam na sam ze mną 120kg...nie zmylaj kierunku...
Chłopak wali co 2 dni hasłem "zaraz 300 pips up" albo odwrotnie, raz na miesiąc trafi, nie popiera tego nigdy żadną analizą.
Jaki jest sens odpisywać w ogóle na takie zaczepki ?)
żenada, byście dali jakies fotki ze swoich wejść, żeby ktoś się może tutaj czegoś ciekawego/nowego nauczył.
ale nie... ciągle tylko czyja racja najmojsza
ale nie... ciągle tylko czyja racja najmojsza
- kk.dreamer
- Pasjonat
Powiem tam, chca niech się tłuką ile wlezie, jak dla mnie EU narazie UP, się okaże się
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- ForexTig3r
- Maniak
Zgadzam się z tym, to nie jest never ending story.Nowy123 pisze:tak bez zmiana lecz tutaj moze byc RIS OFF ja kzacznie USA zwalac sie nie wie mc oknuja na SP500 smiedzi mi to wciaganiem ulicy i dystrybucja alecz pasowalo by mi jeszcze jedno UP ii pulapka na byka i oodwro z swieca gornym cieniem i podwojny sszczyt by postraszycForexTig3r pisze:Nowy ale ujnia na ujku
Wybili trójkąta i powrót. Brak reakcji na potwierdzenie dalszego luzowania bez zmian przez BOJ
NA EJ bądź czujny bo może się opłacić

Jeszcze ten kanał....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, 16:40 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- Tommy_Boss
- Pasjonat

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
dobra opisze zaraz U J i A U dziek iza cynka odnosnie plotek nie wiedzielem ze gra pod slabe dane z chin sa bo ta kto luka w dol w weekend mozliwana kangorze i na l nie zostawac
Jeśli chodzi o ostatnią wróżbe to jestem za Ryczardem, sam w eLki powchodziłem po 1.3018
i czekam na sporo wyżej
i czekam na sporo wyżej
tak widze lecz pamietac mamy konie sesji UE bansktera misza pod PiatekForexTig3r pisze:Zgadzam się z tym, to nie jest never ending story.Nowy123 pisze:tak bez zmiana lecz tutaj moze byc RIS OFF ja kzacznie USA zwalac sie nie wie mc oknuja na SP500 smiedzi mi to wciaganiem ulicy i dystrybucja alecz pasowalo by mi jeszcze jedno UP ii pulapka na byka i oodwro z swieca gornym cieniem i podwojny sszczyt by postraszycForexTig3r pisze:Nowy ale ujnia na ujku
Wybili trójkąta i powrót. Brak reakcji na potwierdzenie dalszego luzowania bez zmian przez BOJ
NA EJ bądź czujny bo może się opłacić
jesli beda nae z chin slabe to NIKKIe w dol U Jw dol i EJe w dol