DayTrading: Piątek 12.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 lip 2013, 00:00

Wzrost
15
47%
Bez zmian
4
13%
Spadek
13
41%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
Mark
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 12.07.2013

Nieprzeczytany post autor: Mark »

Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, 15:46 przez Mark, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Darooo »

atlanticos pisze:
richard.cali pisze:Kermit i jego Eski na E/U
Moje eski z wczorajszego 1.31 pięknie pozamykane już i bilet przebudowany na drogę powrotna. Kolejna dostawa świeżutkich esek w przyszłym tygodniu z poziomów 3150 i 3200 więc się nie martw o mnie. Pomyśl o sobie bo nie zawsze będziesz miał takiego farta jak w środę. A co do ostatniego foto to nie taki trunek i nie w takim miejscu... Może to Twoje klimaty, ale moje na pewno nie.
Podziwiam cie za spokój z jakim przyjmujesz te durne posty od jednego "XXXXX" powstrzymam się i tylko tak go określę , mam nadzieje ,ze środa nie zrobiła ci zbyt wielkich szkód nie mogła , jesteś doświadczonym graczem i czekamy wszyscy początkujący aż znowu zamieścisz swoje analizy , bo są cenne..... :564:

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Darooo pisze:
atlanticos pisze:
Moje eski z wczorajszego 1.31 pięknie pozamykane już i bilet przebudowany na drogę powrotna. Kolejna dostawa świeżutkich esek w przyszłym tygodniu z poziomów 3150 i 3200 więc się nie martw o mnie. Pomyśl o sobie bo nie zawsze będziesz miał takiego farta jak w środę. A co do ostatniego foto to nie taki trunek i nie w takim miejscu... Może to Twoje klimaty, ale moje na pewno nie.
Podziwiam cie za spokój z jakim przyjmujesz te durne posty od jednego "XXXXX" powstrzymam się i tylko tak go określę , mam nadzieje ,ze środa nie zrobiła ci zbyt wielkich szkód nie mogła , jesteś doświadczonym graczem i czekamy wszyscy początkujący aż znowu zamieścisz swoje analizy , bo są cenne..... :564:
trzymać el na e/u, takie durnie bedą was sponsorować...trzymac na maxa teraz...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

atlanticos pisze:
Nie rozumiem waszego rozumowania, raz ryszardowi się udało i jest hugo boss :?:
Kermit dużo częściej ma racje, nie mówiąc już o mnie jak gram na demo. :p

Zresztą w taki sposob jak on prezentuje te swoje sygnaly tutaj, ze sprawdzalnoscia 5/100 ....
Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, 15:54 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

spoko ale na Dt pod korekte moze cos zawsze przyciac :D

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

richard.cali pisze:
trzymać el na e/u, takie durnie bedą was sponsorować...trzymac na maxa teraz...
marny ten L sygnał

bardziej mi to wygląda na początek układu - aaaalllllllllllleeeeeeeeeeeeee urwał

archog
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: archog »

richard.cali pisze:trzymać e-lki na E/U jak ktoś się zapakował powyżej tego poziuomu co jesteśmy, TP 1.3195
zgadzam się, jedziemy up na EU.

Muszę kupić pilnie tanio $ na wakacje, więc czekam na promo :)
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Darooo »

Richard. cali....Nie rozumie dlaczego cytując fragment mojego postu , obrażasz mnie nazywając durniem , może zmień podpis swego awatara , który na marginesie oddaje moje wyobrażenie o tobie i napisz tam " psychol" ..... notorycznie ganisz innych , gówno wnosisz na forum , każdy post , to ocena wypowiedzi poprzednika ....ogarnij się chłopie.

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

archog pisze:
richard.cali pisze:trzymać e-lki na E/U jak ktoś się zapakował powyżej tego poziuomu co jesteśmy, TP 1.3195
zgadzam się, jedziemy up na EU.

Muszę kupić pilnie tanio $ na wakacje, więc czekam na promo :)
nieźle, zapostuj co i jak woidzisz później, te dwa durnie Bemowo i Tiger...bez komentarza
możesz skomentować post Daroo, co za facet, beszczelny na maxa... :P
Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, 16:01 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Darooo pisze:Richard. cali....Nie rozumie dlaczego cytując fragment mojego postu , obrażasz mnie nazywając durniem , może zmień podpis swego awatara , który na marginesie oddaje moje wyobrażenie o tobie i napisz tam " psychol" ..... notorycznie ganisz innych , gówno wnosisz na forum , każdy post , to ocena wypowiedzi poprzednika ....ogarnij się chłopie.
:clap:
W sumie jestem trochę przerażony, gdzie ja piszę.
Wielki R pisze Wy durnie tak a nie tak i koniec, jak ma racje to ma chmarę wyznawców, którzy na co dzień niezbyt często tu przebywają...
Wykresem nie grzeszy [...]
Ryszard zalóż sobie dziennik, abyś mogl razem ze swoimi wyznawcami tam spamować, a nie tutaj.
Na ED L, os. min. knot H1 + konsola.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, 16:07 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Zablokowany