http://forex-nawigator.biz/forum/pogadu ... ml#p601459

Podziwiam cie za spokój z jakim przyjmujesz te durne posty od jednego "XXXXX" powstrzymam się i tylko tak go określę , mam nadzieje ,ze środa nie zrobiła ci zbyt wielkich szkód nie mogła , jesteś doświadczonym graczem i czekamy wszyscy początkujący aż znowu zamieścisz swoje analizy , bo są cenne.....atlanticos pisze:Moje eski z wczorajszego 1.31 pięknie pozamykane już i bilet przebudowany na drogę powrotna. Kolejna dostawa świeżutkich esek w przyszłym tygodniu z poziomów 3150 i 3200 więc się nie martw o mnie. Pomyśl o sobie bo nie zawsze będziesz miał takiego farta jak w środę. A co do ostatniego foto to nie taki trunek i nie w takim miejscu... Może to Twoje klimaty, ale moje na pewno nie.richard.cali pisze:Kermit i jego Eski na E/U
trzymać el na e/u, takie durnie bedą was sponsorować...trzymac na maxa teraz...Darooo pisze:Podziwiam cie za spokój z jakim przyjmujesz te durne posty od jednego "XXXXX" powstrzymam się i tylko tak go określę , mam nadzieje ,ze środa nie zrobiła ci zbyt wielkich szkód nie mogła , jesteś doświadczonym graczem i czekamy wszyscy początkujący aż znowu zamieścisz swoje analizy , bo są cenne.....atlanticos pisze:Moje eski z wczorajszego 1.31 pięknie pozamykane już i bilet przebudowany na drogę powrotna. Kolejna dostawa świeżutkich esek w przyszłym tygodniu z poziomów 3150 i 3200 więc się nie martw o mnie. Pomyśl o sobie bo nie zawsze będziesz miał takiego farta jak w środę. A co do ostatniego foto to nie taki trunek i nie w takim miejscu... Może to Twoje klimaty, ale moje na pewno nie.richard.cali pisze:Kermit i jego Eski na E/U
Nie rozumiem waszego rozumowania, raz ryszardowi się udało i jest hugo bossatlanticos pisze:Moje eski z wczorajszego 1.31 pięknie pozamykane już i bilet przebudowany na drogę powrotna. Kolejna dostawa świeżutkich esek w przyszłym tygodniu z poziomów 3150 i 3200 więc się nie martw o mnie. Pomyśl o sobie bo nie zawsze będziesz miał takiego farta jak w środę. A co do ostatniego foto to nie taki trunek i nie w takim miejscu... Może to Twoje klimaty, ale moje na pewno nie.richard.cali pisze:Kermit i jego Eski na E/U
spoko ale na Dt pod korekte moze cos zawsze przyciac
marny ten L sygnałrichard.cali pisze:
trzymać el na e/u, takie durnie bedą was sponsorować...trzymac na maxa teraz...
zgadzam się, jedziemy up na EU.richard.cali pisze:trzymać e-lki na E/U jak ktoś się zapakował powyżej tego poziuomu co jesteśmy, TP 1.3195
nieźle, zapostuj co i jak woidzisz później, te dwa durnie Bemowo i Tiger...bez komentarzaarchog pisze:zgadzam się, jedziemy up na EU.richard.cali pisze:trzymać e-lki na E/U jak ktoś się zapakował powyżej tego poziuomu co jesteśmy, TP 1.3195
Muszę kupić pilnie tanio $ na wakacje, więc czekam na promo
Darooo pisze:Richard. cali....Nie rozumie dlaczego cytując fragment mojego postu , obrażasz mnie nazywając durniem , może zmień podpis swego awatara , który na marginesie oddaje moje wyobrażenie o tobie i napisz tam " psychol" ..... notorycznie ganisz innych , gówno wnosisz na forum , każdy post , to ocena wypowiedzi poprzednika ....ogarnij się chłopie.