sygnal poszedl

zaraz pokaze znowu narysuje

biorac pod uwage wydarzenia na Cyprze, powiedzenie 'pewne jak w Banku' może byc malo bezpieczneNowy123 pisze: 20 pisa pewne jak w banku
Pamiętasz jełopie przy 1.3062 wspominałeś o tym, że edek up, kurs spadł do 1.30.richard.cali pisze: te dwa durnie Bemowo i Tiger...bez komentarza
no dobra 10 pewne jak w bankupedro pisze:biorac pod uwage wydarzenia na Cyprze, powiedzenie 'pewne jak w Banku' może byc malo bezpieczneNowy123 pisze: 20 pisa pewne jak w banku
nie rozróżnia liczenia 1 do 5 i a do c...zabiera się za Ellota a ten w grobie się przekręca...jeden z mapettów, wkrótce nikt nie zapostuje kierunku i będziecie skazani na Kermita, i Margin CallBemowo1 pisze:Pamiętasz jełopie przy 1.3062 wspominałeś o tym, że edek up, kurs spadł do 1.30.richard.cali pisze: te dwa durnie Bemowo i Tiger...bez komentarza
Był na forum twój koleg wirtp, rynek już go zweryfikował. Niczym się od niego nie różnisz.
Nie rozumiesz nawet pojęcia skróconej fali 5 ćwoku
tak bez zmiana lecz tutaj moze byc RIS OFF ja kzacznie USA zwalac sie nie wie mc oknuja na SP500 smiedzi mi to wciaganiem ulicy i dystrybucja alecz pasowalo by mi jeszcze jedno UP ii pulapka na byka i oodwro z swieca gornym cieniem i podwojny sszczyt by postraszycForexTig3r pisze:Nowy ale ujnia na ujku
Wybili trójkąta i powrót. Brak reakcji na potwierdzenie dalszego luzowania bez zmian przez BOJ