DayTrading: Czwartek 11.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 lip 2013, 00:00

Wzrost
23
53%
Bez zmian
2
5%
Spadek
18
42%

Liczba głosów: 43

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 11.07.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

smag pisze:Nowy opatentuj system i puść nam na forum, chętnie się pewnie wszyscy złożymy pod przyszłe zyski :564:

nie moge opatentowac bo to jest system zlozony z 3 systemow :) :lol: :lol: tylko wskazniki dodatkow i ustawieni ich i ustawinia w systemie sa moje

EDEK U J hmm mozliwe ze wyzej Esy laduja na U J nizej el pod JAPANOWa w nocy

-- Dodano: czw 11-07-2013, 17:04 --
Mark pisze:
Nowy123 pisze:
Tommy_Boss pisze:Tp zaliczone 98,75 jest OK

czkamy moze cos pod L bedzie ja ksie ustaiw a na razie nie ma nic bo tu moze 98 20 okolice walnac przy tym jak SP500 wlanie mocnie w dol a EDKE przebije sie przez 1300 55 60 na siwcy ladne :) :) na razie pelny sukces z systemu skalpy po 5 10 pisa 100 % skutecznosci 20 30 juz trzeb sie uzboric w cierpliwosc
japany też walły
Jak patrze na ten system nie za dużo tam wskaźników ? tak tylko pytam :564:
o ktorych piszesz dolnych czy na wykresie :) na wykresie mozna tam usunac jeden mysle ze nie potrzebny cardinal i AO tez mozna ywlic

maassk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maassk »

Kurde chyba z miliard razy było wałkowane, że wskaźniki naprawde mało dają ;/ średnie też. Średnio mi się chce wierzyć, że w long runie statystycznie wyjdziecie tym na +
strata czasu (chyba)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

maassk pisze:Kurde chyba z miliard razy było wałkowane, że wskaźniki naprawde mało dają ;/ średnie też. Średnio mi się chce wierzyć, że w long runie statystycznie wyjdziecie tym na +
strata czasu (chyba)

a ja mowie ze sa wazne sczegolnie dywerygacje ktore sa robione na mac rsi przy jakis dolkach wspraciach i oporach po falach spadkowych czy w gore plus wlasna wiedza i ocena rynku co do trendu oporo wspracia i fal owych struktur :)

ten syst to pokazuje pod skalpa - DT trejderki lecz jak sie go da na wiekszy inwerwal longa tez latwo mozna zagrac w dl terminie i patrzec na wykresik na korekteach dobierac ale duzo opisywania

ciekawe kto ma racje :)

http://www.zerohedge.com/news/2013-07-1 ... died-again tutaj

Awatar użytkownika
fromagboy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fromagboy »

Trzeba pamiętać o JEDNYM: Wskaźniki idą ZA ceną. Nie odwrotnie.
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

masz racje lecz ja pisze ze to jest do pomocy tylko sam oceniasz opory wspracia fale sytacje na rynakch gieldach czy jest RISK OF CZY ON trendy i co mow imarionetki z centralnych bankow i dane :)

to jst do pomocy :) jak dla mnie dziala :) i pomaga
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Mark
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mark »

Nowy123 pisze:
maassk pisze:Kurde chyba z miliard razy było wałkowane, że wskaźniki naprawde mało dają ;/ średnie też. Średnio mi się chce wierzyć, że w long runie statystycznie wyjdziecie tym na +
strata czasu (chyba)

a ja mowie ze sa wazne sczegolnie dywerygacje ktore sa robione na mac rsi przy jakis dolkach wspraciach i oporach po falach spadkowych czy w gore plus wlasna wiedza i ocena rynku co do trendu oporo wspracia i fal owych struktur :)

ten syst to pokazuje pod skalpa - DT trejderki lecz jak sie go da na wiekszy inwerwal longa tez latwo mozna zagrac w dl terminie i patrzec na wykresik na korekteach dobierac ale duzo opisywania

antypody to raj misiaków

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

edek, jak pokona minima z kilku ostatnich godzin może spaść do wsazanych poziomów, duża luka

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Mark pisze:
Nowy123 pisze:
strata czasu (chyba)

antypody to raj misiaków
KIWI KABGORO to okazja byla do S :)

kangaro tam rzad cieszy sie z slabej wluty jak i kiwi

KABALE cos mysle o S jak dadza sygnala bo mi tu pasuje zjazd na conajmniej 14900 14880

i misiowatesie ujawniaja przy 15130 5-0 hmmm

Awatar użytkownika
Mark
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mark »

Bemowo1 pisze:edek, jak pokona minima z kilku ostatnich godzin może spaść do wsazanych poziomów, duża luka
co to za zielona średnia z dwiema szarymi po bokach :?: :roll:
ed wygląda że pujdziemy dołem z tego trójkąta :roll:
Ostatnio zmieniony 11 lip 2013, 17:52 przez Mark, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

teraz boczniak i czekanie az SP500 zrobi jakis ruch w dol wiekszy b ow gore nie widze tego

Zablokowany