Nowy123 pisze:"zaraz SP500 czape zaliczy po efori dobra okazja do S i ataku podazy przy szcyztch luka zawsz sie koncy jedny zjazdem"
moze jakies S na SP500 tamt omi wybilo z 1660 1670 1672 lepie wyglada

Nowy123 pisze:"zaraz SP500 czape zaliczy po efori dobra okazja do S i ataku podazy przy szcyztch luka zawsz sie koncy jedny zjazdem"
spokojnie rozmawiałem z Żabą - żyje. Hedza zrobiłantoniZ pisze:
Szkoda żaby i tych wszystkich zulusów .... ehhh forex..
BEnek i jego biadolenie i tak bedzie zacienianie tylko uspokoil pod swoich kolegow....antoniZ pisze:Co prawda to prawda.Bemowo1 pisze:na edwardzie po wczorajszym chyba 50% dostało zawału serca, drugie 50% straciło depo, więc nikt nie handluje
Takiej jazdy nie pamiętam i to w czasie gdy londek smacznie popijał browca.
Przypomina mi się nocna akcja z filmu margin call.
Szkoda żaby i tych wszystkich zulusów .... ehhh forex
-- Dodano: 11 lip 2013, 13:04 --
Miałem wziaść S na us.30 ale mi się okna w MT4 pomyliły.Nowy123 pisze:"zaraz SP500 czape zaliczy po efori dobra okazja do S i ataku podazy przy szcyztch luka zawsz sie koncy jedny zjazdem"
Lepiej trzeźwym okiem patrzeć na notowania...
Cóż, teraz tylko SL cofam coraz niżej, tyle ile broker pozwala...
Wiem że zyje ale co to za życie.Bemowo1 pisze:spokojnie rozmawiałem z Żabą - żyje. Hedza zrobiłantoniZ pisze:
Szkoda żaby i tych wszystkich zulusów .... ehhh forex..
Oczywiście kurs celowo ustawiony na płasko - aby zwiększyć loterię - zarówno edek i kabel
davor5 pisze:dobrze byloby dla ujka aby poszedl na spadek i przalamal te podwojne dno i tak do poziomu 96 przynajmiej
ForexTig3r pisze:/Cholerne dzieci - trzeba pilnować czasem laptopa.../
Dzięki nowy za te screeny z opisami.
To rzeczywiście wygląda tj. na moim poprzednim wykresiku.
Będą zjeżdżać dziś na dobrych danych z USA, ale chamówa
Trzymam jednego longa z 2880, przed danymi będę pakował S...