DayTrading: Czwartek 11.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 11.07.2013
Ten co kręci maszyną w d**ie ma i elliota i fundamenty zapewne.
antoniZ pisze:Wiem że zyje ale co to za życie.Bemowo1 pisze:spokojnie rozmawiałem z Żabą - żyje. Hedza zrobiłantoniZ pisze:
Szkoda żaby i tych wszystkich zulusów .... ehhh forex..
Oczywiście kurs celowo ustawiony na płasko - aby zwiększyć loterię - zarówno edek i kabel
@Tomy_bos zamiast w Bułgari teraz miałby all-inclusive na kanarach, a @fromagboy przysłalby widokówkę jak popija najdroższą whisky...
Ja nadal piwko, takie życie, ale Richard to dał czadu że głowa mała.
Całą brodę mam zaplutą że nie posłuchałem
A wszyscy tak ujadali na niego wczoraj
ja sie na troche załapałem do poziom 2950, ale później już mi umkneło...
nic to, nie ma czego żałować - w każdym razie potwierdza się fakt, że techniczna nie zawsze prawdę ci powie
Nec Hercules contra plures...
xPabloo pisze:ale biorąc pod uwagę gorsze dane to i gorsze fundamenty do umacniania się dolara. Eliot eliotem ale fundamenty też mają swoją wagę. Czyż nie ?Nowy123 pisze:xPabloo pisze:a ty się nie dziwisz ?
ja sie nie dziwie na 1 h mamy 5 tke teraz spadkowa - korekcyjna
teraz przetrzepia w droga strone

maassk pisze:Ten co kręci maszyną w d**ie ma i elliota i fundamenty zapewne.
elliota może tak, ale fundamenty to nie koniecznie
Nec Hercules contra plures...
lukweb pisze:Wiem że zyje ale co to za życie.antoniZ pisze:spokojnie rozmawiałem z Żabą - żyje. Hedza zrobiłBemowo1 pisze:
Szkoda żaby i tych wszystkich zulusów .... ehhh forex..
Oczywiście kurs celowo ustawiony na płasko - aby zwiększyć loterię - zarówno edek i kabel
@Tomy_bos zamiast w Bułgari teraz miałby all-inclusive na kanarach, a @fromagboy przysłalby widokówkę jak popija najdroższą whisky...
A wszyscy tak ujadali na niego wczoraj
ja sie na troche załapałem do poziom 2950, ale później już mi umkneło...
nic to, nie ma czego żałować - w każdym razie potwierdza się fakt, że techniczna nie zawsze prawdę ci powie[/quote]
dokladnie szeczgolnie w przypadku gdy wchodza banksterzy z centralnych bankow przyklad JPY i DRUKOWANIA

cudny zarobek na tych parach skasowany tak naganiale mna to prz 109 EUR JPY a pozniej panika na NIKKIE i wszystko ooddali w 3 -4 dni

- kosmowariat
- Gaduła
tego nie twierdzę, chociaż to bardzo prawdopodobny scenariusz. Z tym, że dołek będzie zdecydowanie szybciej, jeśli już. Nikt nie czeka do ostatniej chwili. Scenariusz dosyć standartowy z obligami.kiela pisze:czyli za 4h wg Ciebie dolar w dol edek w gore ?kosmowariat pisze:e tam. Sprawda jest relatywnie prosta moim zdaniem. Za 4h aukcja obligów i skupują dolca na zakupy. Po aukcji powinno pójść jak trzeba
Moim zdaniem, poraz kolejny jesteśmy w miejscu gdzie niewiele wiadomo. Teraz należałaby się konsola przez kilka dni.
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
EDKE 1300 45 55 opoerk powinni cofna nabrac sil i dopiero atak znowu 

na M1 widze rgr i byczusiówNowy123 pisze:EDKE 1300 45 55 opoerk powinni cofna nabrac sil i dopiero atak znowu

szczyty plus LUKA az sie prosi
DJ juz kreci bankstera

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jakbym do tego rachunku który do wczoraj rano zarobił te 1000% zajrzał wieczorem a nie rano to nawet nie chce mi się liczyć ile tam tysięcy procent by było zyskuantoniZ pisze:
Wiem że zyje ale co to za życie.

2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.