DayTrading: Środa 10.07.2013
Re: DayTrading: Środa 10.07.2013
U J skasowli zyski bo mysle ze bedzie umocnienie USD a jeszcze bank japoni ruszyl
jutro w nocy Próbny JPY Ustalenie Stopy Procentowej 0,10% 0,10%
jutro w nocy Próbny JPY Ustalenie Stopy Procentowej 0,10% 0,10%
To ten wczorajszy z kompetyszyn na 1.2764?antoniZ pisze: Siędzę z wczorajszym longiem zabezpieczonym be+8 (piw), jak go Merkel i azjaci nie rozwalili to fomc, ben i reszta też nie da rady.

Ja odkryłem właśnie świętego grala forexu

2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Wszyscy ciągle o zacieśnieniu, żeby jeszcze niektórym bokiem nie wyszło. Główny Drukarz tylko ostatnio pierdnął a fala uderzeniowa poszła z siłą Tsunami, jakby QE miało się skończyć następnego dnia. Ok. 3-5 % grubych ryb trzyma wszystkie finanse na tym globie, a mniej z drukarki, to mniej w ich coraz bardziej wypasanych brzuchach. Poczekamy, pożyjemy, zobaczymy...

lubie patrzec na te Twoje kreski, oscy, i inne... się więcej moge nauczyc niz z ksiazek, netu itp.Nowy123 pisze:testowny systemik dwa systemy polaczone plus swoje ustwienie w nich plus dodatkowe oscy plus pare innych tematow![]()
na razie sie sprawdz idelnie oczywiscie jeszcze swoje analizy i obserwacje rynko bo dane i FOMC teraz posiedzienie banku JAPONI to juz inna bajka - gra pod cos

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
tu tylko chodzi o to ze pod to moze byc jeszcze DIP reakcja mozeliwa chwilowa kto wie ale powinno byc DIP EUR USD i kablu wiec po co trzymac L skasowac zyski jak i na U J S i mozna pospekulowac nie duza pozycja pod umocnieni sie czyli jakies HT na USDsmag pisze:Wszyscy ciągle o zacieśnieniu, żeby jeszcze niektórym bokiem nie wyszło. Główny Drukarz tylko ostatnio pierdnął a fala uderzeniowa poszła z siłą Tsunami, jakby QE miało się skończyć następnego dnia. Ok. 3-5 % grubych ryb trzyma wszystkie finanse na tym globie, a mniej z drukarki, to mniej w ich coraz bardziej wypasanych brzuchach. Poczekamy, pożyjemy, zobaczymy...

- ForexTig3r
- Maniak
EURJPY trójkąt z linii kanałów.
Ciasno ciasno, coraz ciaśniej. Jak to przeważnie bywa faworyzuję wzrosty, ale uświadomiłem sobie, że jedna kto chyba wyjdzie dołem, jak na GBPJPY.
Prawe ramię jako korekta prosta ABC.Realizacja RGR - na Monthly będzie to fala 2
Ciasno ciasno, coraz ciaśniej. Jak to przeważnie bywa faworyzuję wzrosty, ale uświadomiłem sobie, że jedna kto chyba wyjdzie dołem, jak na GBPJPY.
Prawe ramię jako korekta prosta ABC.Realizacja RGR - na Monthly będzie to fala 2

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Nowy123 pisze:tu tylko chodzi o to ze pod to moze byc jeszcze DIP reakcja mozeliwa chwilowa kto wie ale powinno byc DIP EUR USD i kablu wiec po co trzymac L skasowac zyski jak i na U J S i mozna pospekulowac nie duza pozycja pod umocnieni sie czyli jakies HT na USDsmag pisze:Wszyscy ciągle o zacieśnieniu, żeby jeszcze niektórym bokiem nie wyszło. Główny Drukarz tylko ostatnio pierdnął a fala uderzeniowa poszła z siłą Tsunami, jakby QE miało się skończyć następnego dnia. Ok. 3-5 % grubych ryb trzyma wszystkie finanse na tym globie, a mniej z drukarki, to mniej w ich coraz bardziej wypasanych brzuchach. Poczekamy, pożyjemy, zobaczymy...w gore
czlowiek sie uczy cale zycie ja dalej sie szkole i probuje jakis system stworzyc cos polaczyc bo MQL nie znam probuje cos polaczyc te systemy ktore testowalem i sie sprawdzaly poustawiac je odpowiednio i przetestowac na skalpa sie sprawdza 10 - 15 pisow
nie wiem czy KIW i KANGARO zaraz nie walna w dol

Ja ponownie zaladowany na zlotko w S 1256.6
oo KIW Ii KANGARO waronk isie sprawdzily
pod S iii

Ujek wraca na pozycje z dnia wczorajszego,może tak chodzić całe życie w dół zarobione teraz w górę dalej zarabiamy- tylko nie przegapić tego momentu i to jest cała sztuka