Sprawdziłem trochę systemów opartych na AT zarówno sprzedawanych na forach jak i ogólnie dostępnych.herofx.pl pisze:-Odrazu zachaczając osobnika Qtrader( żeby coś ocenić trzeba coś na ten temat wiedzieć, mieszanie usługi w sklepie to jest przykład jak najbardziej nie trafiony, w sklepie kolejność: wchodzisz kupujesz, sprawdzasz, oceniasz; tylko taka kolejnośc ma uzasadnienie a ocena na podstawie własnych niepowodzeń tamtego Brothera, zwróć uwagę że rzuca się w oczy MM)
Szkoda mi więcej czasu marnować na udowadnianie że prawie wszystko nie działa w dłuższym terminie.
Widziałem tez nie tylko na tym forum wiele "osobników" przekonanych ze mają "Graala".
Po niedługim czasie bankrutowali.
Nie potrzebuje tez korzystać z usług wróżki żeby wiedzieć ze uzyskane od niej informacje są nic nie warte.
Jakoś mi w sklepie reszty w pipsach nie wydają.herofx.pl pisze:Konkretnie nie rozchodzi się o zł czy $ a o pipsy. Rozumiesz to teraz?
Takiego typu podejście jest bardzo złudne i może być stosowane tylko w obrębie jednej strategii grając cały czas tą sama wartością pozycji.