Sprawdziłem trochę systemów opartych na AT zarówno sprzedawanych na forach jak i ogólnie dostępnych.herofx.pl pisze:-Odrazu zachaczając osobnika Qtrader( żeby coś ocenić trzeba coś na ten temat wiedzieć, mieszanie usługi w sklepie to jest przykład jak najbardziej nie trafiony, w sklepie kolejność: wchodzisz kupujesz, sprawdzasz, oceniasz; tylko taka kolejnośc ma uzasadnienie a ocena na podstawie własnych niepowodzeń tamtego Brothera, zwróć uwagę że rzuca się w oczy MM)
Szkoda mi więcej czasu marnować na udowadnianie że prawie wszystko nie działa w dłuższym terminie.
Widziałem tez nie tylko na tym forum wiele "osobników" przekonanych ze mają "Graala".
Po niedługim czasie bankrutowali.
Nie potrzebuje tez korzystać z usług wróżki żeby wiedzieć ze uzyskane od niej informacje są nic nie warte.
Jakoś mi w sklepie reszty w pipsach nie wydają.herofx.pl pisze:Konkretnie nie rozchodzi się o zł czy $ a o pipsy. Rozumiesz to teraz?
Takiego typu podejście jest bardzo złudne i może być stosowane tylko w obrębie jednej strategii grając cały czas tą sama wartością pozycji.

. Sprawa sie odwraca kiedy zaczynamy obracac wiekszymi pieniedzmi, bo kiedy kontrolujesz strate to nie tracisz pipsow tylko zywa gotowe. Warto to rozwazyc w kwestii psychologii.
 . Sprawa sie odwraca kiedy zaczynamy obracac wiekszymi pieniedzmi, bo kiedy kontrolujesz strate to nie tracisz pipsow tylko zywa gotowe. Warto to rozwazyc w kwestii psychologii. . W ogole to dziwie sie, ze Ci sie chce z tym uzerac.
 . W ogole to dziwie sie, ze Ci sie chce z tym uzerac.  

.. ta uwaga może być drogocenna i wkońcu takiego czegoś oczekujemy. sensownych argumentów i pomysłów.
.. ta uwaga może być drogocenna i wkońcu takiego czegoś oczekujemy. sensownych argumentów i pomysłów. to tak naprawde jest tam jeszcze kilku traderow. Z większym stażem, mniejszym, a także i wiekiem duzo starsi. Polega to na wymianie zdań przy czym, pomagamy sobie. Stąd właśnie powstał plan bo nie wiem jak Ty  Stforex, ale ja korzystałem ze szkolenia, Teletrade, ładnie to wyglądalo, młodzi ludzie, fajne biuro, ciekawa praca..dopiero gdy zacząłem się tym zajmować (prowadzila mnie pewna osoba) otworzyła mi oczy..ze jest broker i broker, że jest trader i trader. Pewnie też słyszeliście o Panu Urbańskim i jego PałaFOREX. Szkoleniach zjadaczu kasy itp. na zwykłe pytanie podczas webinarów to ile % w miesiącu od kapitału robi(tak zachwalał swoje fractale) odpowiedział ze ma 50% pozycji zyskownych do stratnych...komenatrz macie dla siebie
 to tak naprawde jest tam jeszcze kilku traderow. Z większym stażem, mniejszym, a także i wiekiem duzo starsi. Polega to na wymianie zdań przy czym, pomagamy sobie. Stąd właśnie powstał plan bo nie wiem jak Ty  Stforex, ale ja korzystałem ze szkolenia, Teletrade, ładnie to wyglądalo, młodzi ludzie, fajne biuro, ciekawa praca..dopiero gdy zacząłem się tym zajmować (prowadzila mnie pewna osoba) otworzyła mi oczy..ze jest broker i broker, że jest trader i trader. Pewnie też słyszeliście o Panu Urbańskim i jego PałaFOREX. Szkoleniach zjadaczu kasy itp. na zwykłe pytanie podczas webinarów to ile % w miesiącu od kapitału robi(tak zachwalał swoje fractale) odpowiedział ze ma 50% pozycji zyskownych do stratnych...komenatrz macie dla siebie