w jedną dobe stracilem tyle co zarobiłem od początku dziennika.... a chciałem dodac ze w miedzy czasie były już 3 takie cyrkulacje z 13,14,15 tysięcy do bazy i tak w kolko bo za każdym razem lamalem zasady. to jest na prawde tragedia ze wystarczy raz nie ustawić stopa by stracic tyle gotówki....
sytuacja wygląda tak, ze mam system który daje miesięcznie jakies 150-200 pipsow, jest bardzo prosty itd, na prawde wystarczylo bym się go trzymal i zarabial ale jak widać nie potrafilem, nie wiem co jest ze mna nie tak, widocznie pieniądze dla mnie smierdzą i tak na prawde nie chce ich zarabiać

myslalem co by zautomatyzować swój system i wtedy był bym pewnie bogaty ale kompletnie się na tym nie znam....
a z drugiej strony nie chce nikogo prosić o pomoc bo wtedy musial bym zdradzić swój system i ogolnie mam metlik.
ogolnie prawdopodobnie wyjebe na kutry do Norwegii, mam taką opcje, wiecie jak poławiacze krabów z discovery... ogolnie jara mnie taka robota, czy to pilarz drwal czy nurek glebinowy.
jeśli macie znajomości przy takiej pracy to prosil bym o kontakt na prive, a wtedy za free jestem w stanie zdradzić swój system, tylko musiala by to być pewna robota.
jestem wysportowany, silny itd, trenuje w zasadzie od dziecka wiec recze ze sobie poradzę (pracowałem w zasadzie wszędzie, robilem różne rzeczy, prowadziłem nawet wlasna firme ale jak każdy chciałem czegos więcej)

pozdrawiam i życzę sukcesów aczkolwiek pamiętajcie, ze tylko nielicznym się uda ta sztuka. Ja sam myslalem ze jestem wyjątkowy i się do tego nadaje, w końcu udało mi się znaleźć nawet system bez zbędnego kombinowania o LT czy SR, system pewniak ale co z tego jak psycha widocznie nie nadająca się do tego sportu wszystko zniweczyla... Ogolnie zle zrobiłem bo powinienem był wyplacic większość peniedzy, zostawić ze 3 kafle i trenować malym lotem az wejdzie mi to w krew... nie wiem, może na stare lata się tym zajme, a teraz poki jestem jeszcze młody na prawde chciał bym sprobowac typowo męskiej roboty o jakiej wspominałem wcześniej gdzies w Skandynawii (byłem jakiś czas temu w danii ale bez rewelki) ewentualnie kanada, alaska itp...
pozdro i sory za szczerość