Ech, luz wrzuć, gimbaza dotyczyła nie Ciebie, czytamy ze zrozumieniem, dobra, nie chce mi się rozwijać myśli dalej.brother pisze:Ale po co piszesz o gimbazie i takich rzeczach? co ma wspólnego moja ocena braku merytoryczności szkoleń z tym co napisałeś? ja nie widzę tu luzu czy żartu, próbujesz zadrwić i spłycić temat takimi tekstami i tyle. Ja ci napisałem dla mnie robienie ludzi w chu.. tylko dlatego, że wiedzą mniej jest zwykłym chamstwem i będę o tym pisał co nie jest chyba zabronione na tym forum?Microbi pisze:
Oj, napisałem ci na PW żebyś nie odbierał moich postów osobiście, troszkę się pośmiejmy, pożartujmy i będzie luz. Nic więcej. Coraz więcej spiny na forach, może czasami warto troszkę pożartować pośmiać się itd .
Powodzenia
Szkolenia - Czy warto?
Re: Szkolenia - Czy warto?
Pani Justyna na plus z pewnością podniesie ilość wejść na stronę
, ale sama strona i treść to totalna amatorka kolejny "projekt" jak zarobić i się nie narobić. Jakieś geometrie, fale, fibo i inne rzeczy świadczące o amatorszczyźnie. A kolega niech się nie chwali ta spekulacją na Petrolinvest, bo tam teraz chyba po 60 groszy ta makulatura lata, a było po ok 800 zł na początku także nie ma czym
[/quote]
co do petrolinvestu, kov'a czy jakiś innych śmieciowych tak je nazywam. To dobre akcje mimo wszystko. KOV w granicach 1-2zł, tyle kosztował. A petrol to kolega najwidoczniej nie ma pojęcia. Tłumaczę grać a kupić i trzymać to już te czasy Banku BHP mineły. Wystarczyło przeczytac kiedy Panu Kulczykowi pęknie wiertło do wydobycia by notować fajne spadki w granicach zdażało się 13%, lub bardziej optymistyczna wersja gdy podejmował nowe kontrakty
co do petrolu, hmm temat rzeka.. słyszałes o takich dniach gdzie wzrost był 100%, 80%, a nie rzadko i 15 po danych z firmy. Jeżeli wtopiłeś to mówi się trudno. Inni zarobili
Największym problemem widze jest u Ciebie brak wiedzy. Geometria na rynku jest o tyle skomplikowana sprawą, że mało osób nie potrafi się nią w prawidłowy sposób posługiwać a to wywołuje takie złe emocje jak u Ciebie. Warto chociażby zajrzeć na transakcje EURAUD jakie niedawno wykonywaliśmy i nic więcej w tym temacie nie trzeba dodawać.
Herofx nie oferuje płatnych szkoleń za kilka tyś zł, tylko zrzesza osoby, które dzielą się doświadczeniem.
Frustracją Twoja może być spowodowana brakiem sukcesów. Mylę się?
Fale, fibo geometria i PA to jedno ze skutecznych narzędzi w dzisiejszych czasach.
-- Dodano: 05 lip 2013, 17:45 --
Zainteresowałem się bardziej tymi wpisami i to nas napędza.
Co w takim razie uważacie, że powinno znaleźć się na stronie lub o czym możemy napisać..
Niebawem pojawi się webinar i live trading na realnych rachunkach. Będzie można zobaczyć podejscie a także setupy.
Jeżeli macie pomysł jak podzielić się wiedzą to bardzo chętnie i My się doszkolimy.

co do petrolinvestu, kov'a czy jakiś innych śmieciowych tak je nazywam. To dobre akcje mimo wszystko. KOV w granicach 1-2zł, tyle kosztował. A petrol to kolega najwidoczniej nie ma pojęcia. Tłumaczę grać a kupić i trzymać to już te czasy Banku BHP mineły. Wystarczyło przeczytac kiedy Panu Kulczykowi pęknie wiertło do wydobycia by notować fajne spadki w granicach zdażało się 13%, lub bardziej optymistyczna wersja gdy podejmował nowe kontrakty

co do petrolu, hmm temat rzeka.. słyszałes o takich dniach gdzie wzrost był 100%, 80%, a nie rzadko i 15 po danych z firmy. Jeżeli wtopiłeś to mówi się trudno. Inni zarobili

Największym problemem widze jest u Ciebie brak wiedzy. Geometria na rynku jest o tyle skomplikowana sprawą, że mało osób nie potrafi się nią w prawidłowy sposób posługiwać a to wywołuje takie złe emocje jak u Ciebie. Warto chociażby zajrzeć na transakcje EURAUD jakie niedawno wykonywaliśmy i nic więcej w tym temacie nie trzeba dodawać.
Herofx nie oferuje płatnych szkoleń za kilka tyś zł, tylko zrzesza osoby, które dzielą się doświadczeniem.
Fale, fibo geometria i PA to jedno ze skutecznych narzędzi w dzisiejszych czasach.
Co w takim razie uważacie, że powinno znaleźć się na stronie lub o czym możemy napisać..
Niebawem pojawi się webinar i live trading na realnych rachunkach. Będzie można zobaczyć podejscie a także setupy.
Jeżeli macie pomysł jak podzielić się wiedzą to bardzo chętnie i My się doszkolimy.

Kolego minęły czasy gdzie sprzedawało się "Price Action" i "geometrię" rynku także trochę się spóźniliście z tym biznesem. Piszę o braku wiedzy bo jeśli ktoś twierdzi, że zarabia na geometryczności rynku to wiem, że pojęcie o rynkach finansowych ma nikłe. Rynek to nie kreski, a konkretne wydarzenia MACRO, decyzje polityki prowadzonej przez Banki Centralne, statystyka, poziomy zleceń detalistów itd. Jestem przekonany, że koledzy na forum już byli, nowe nicki bo wstyd przyznać się do starych? profesjonalizm to podejście chociażby Greenhaza, czy 259 daleko jesteście od tego oj dalekoherofx.pl pisze: Największym problemem widze jest u Ciebie brak wiedzy. Geometria na rynku jest o tyle skomplikowana sprawą, że mało osób nie potrafi się nią w prawidłowy sposób posługiwać a to wywołuje takie złe emocje jak u Ciebie. Warto chociażby zajrzeć na transakcje EURAUD jakie niedawno wykonywaliśmy i nic więcej w tym temacie nie trzeba dodawać.

I nie pisz o pojedynczej transakcji podłącz do weryfikacji konto pokaż, że zarabiasz

Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Proponuję Panie kontrowersiarzu mały pojedynek na realu.. podłączymy konta na dzień, dwa..ile zechcesz sesji, i postarasz się udowodnić, że jesteś zajebistym znawcą rynku postarasz się grać z bankami, skorzystasz z wydarzeń Macro, decyzjach polityki, statystyki, poziomów zleceń detalistów, przekonasz że PA, kreski, świeczki i ich układ nie ma sensu że briger schafermeier przeminął z czasem tak jak PA i kilku jeszcze znanych traderow.
Tak apropo to nie jest miejsce na spieranie się.
Liczę na poważniejsze podejscie osób zainteresowanych.

herofx.pl pisze:Proponuję Panie kontrowersiarzu mały pojedynek na realu.. podłączymy konta na dzień, dwa..ile zechcesz sesji, i postarasz się udowodnić, że jesteś zajebistym znawcą rynku postarasz się grać z bankami, skorzystasz z wydarzeń Macro, decyzjach polityki, statystyki, poziomów zleceń detalistów, przekonasz że PA, kreski, świeczki i ich układ nie ma sensu że briger schafermeier przeminął z czasem tak jak PA i kilku jeszcze znanych traderow.
Nie na żaden dzień czy dwa tylko na powiedzmy co najmniej 3 miesiące bo dzień czy dwa o niczym nie świadczy. Skoro się z tego utrzymujesz nie będzie dla ciebie problemem podłączenie przez ciebie konta i pokazanie historii twoich wygranych

Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Pewnie jestem starej daty, bo dla mnie takie słownictwo to tzw. "Język rynsztoku".herofx.pl pisze: (...)
Proponuję Panie kontrowersiarzu mały pojedynek na realu.. podłączymy konta na dzień, dwa..ile zechcesz sesji, i postarasz się udowodnić, że jesteś zajebistym znawcą rynku postarasz się grać z bankami,
(...)
W związku z tym, nie jesteś i nie będziesz dla mnie autorytetem.
Grajcie dalej na danych, zwłaszcza przy "USD Change in Non-farm Payrolls". Kiedyś ostro się przejedziecie.
Good Luck.
Pan Xwing ma rację co do języka wypowiedzi. a wracając do tematu i zarazem go kończąc. Powodzenia i róbcie pipsy.
Brother zapraszam do kontaktu na meila kontakt@herofx.pl
samych Przyjemności
samych Przyjemności

Lepiej na ogólnym omówmy temat, nie mam zamiaru pisać niczego na pw . Chciałbym żeby była pełna jawność, aby uniknąć podejrzeń o jakąkolwiek próbę manipulacji.herofx.pl pisze:Pan Xwing ma rację co do języka wypowiedzi. a wracając do tematu i zarazem go kończąc. Powodzenia i róbcie pipsy.
samych Przyjemności
Skoro nie podejmujesz działania, dziękujemy.
Ja nie mam niczego do ukrycia, rękawica była rzucona na forum ogólnym więc proszę o uściślenie zasad. Jak już wspomniałem rywalizacja musi potrwać co najmniej 3 miesiące bo kilka dni o niczym nie świadczy. No i ja nie mianowałem się do roli żadnego autorytetu wręcz przeciwnie, jako amator podejmuję wyzwanie przeciwko profesjonalistomherofx.pl pisze:Skoro nie podejmujesz działania, dziękujemy.