DayTrading: Czwartek 04.07.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 04.07.2013
retest tl spadkowej, którą wcześniej wybili właśnie teraz mamy;
jest jeszcze ta prowadzona po dołkach na dziennym i ona lezy na 1,285, więc tam bym czekał na edka dzisiaj, lub jutro
jest jeszcze ta prowadzona po dołkach na dziennym i ona lezy na 1,285, więc tam bym czekał na edka dzisiaj, lub jutro
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
foto na poprzedniej stronie odnośnie powyższego
Ja tam Longi dopiero właśnie w okolicach TL na dziennym, 1,2840-50 może być dobrą okazją.
- zastapmnie
- Pasjonat
jutro ta dobra okazja może zacząć grać rolę oporu - jak dane z rynku pracy w Stanach będą podobnie pozytywne co ADP wczorajsze...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
ciekawe dokąd dotrzeBemowo1 pisze:... ale sobie w gębę pluję, że eur/aud SL zmodyfikowałem....ach...
H1 - spadająca gwiazda,
H4 - podwójny szczyt
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul pisze:ciekawe dokąd dotrzeBemowo1 pisze:... ale sobie w gębę pluję, że eur/aud SL zmodyfikowałem....ach...
H1 - spadająca gwiazda,
H4 - podwójny szczyt
no ladnie to wygląda ale jesteśmy wlasnie na lt wzrostowej. do usłyszenia za rok

- atlanticos
- Maniak
ADP ostatnio regularnie myli się o kilkadziesiąt tysięcy więc wiarygodność tego raportu powoli spada... Co do NFP to prognoza jest dość wysoka - tylko 3 razy w ciągu ostatnich 12 miesięcy odczyty były wyższe niż jutrzejsza prognoza więc statystycznie biorąc szanse na rozczarowanie są zdecydowanie większe - wykresy też jakby się pod taki scenariusz ustawiały - ale to moje subiektywne odczucie... Czas pokażezastapmnie pisze:jutro ta dobra okazja może zacząć grać rolę oporu - jak dane z rynku pracy w Stanach będą podobnie pozytywne co ADP wczorajsze...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- ForexTig3r
- Maniak
złoto pinbar górna banda TL
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- krzychu171
- Stały bywalec
mam pytanko..trzymać to jeszcze ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kabel powrócił po wczorajszym wybiciu na północ do swojego kanału spadkowego.