Marian znowu namieszał
Więcej miesza niejaki "kaczor" na forum soników.
Jeżeli czyta tę grupę to pozdrawiam i piwko za zdrowie tubylca
1.29 się broni, niżej pusto oprócz kilku byczków i już miałem brać L ale czekam aż wszystkie oscylatory walną o glębę na M30.
Mam pietra ponieważ ostatni występ Mariana kosztował mnie utratę miesięcznego zysku.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
kabel walnął o dolną bandę kanału, gdzie powinien być wczoraj, nim zaczął rosnąć... teraz diabli wiedzą, czy w końcu zacznie rajd do góry, czy ze względu na zapatrywania nowego prezia BOA, będzie szukał minimów
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Kwaśniewski i Marcinkiewicz współpracowali z Goldman Sachs - to chyba stare prawda
Ja słabiutko bo tylko na edku
A wielki zeuss czyt. Richard się pochowali, a przecież to tacy profesjonaliści, gdzie tam my do nich
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2013, 16:10 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 3 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
zastapmnie pisze:kabel walnął o dolną bandę kanału, gdzie powinien być wczoraj, nim zaczął rosnąć... teraz diabli wiedzą, czy w końcu zacznie rajd do góry, czy ze względu na zapatrywania nowego prezia BOA, będzie szukał minimów
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
ForexTig3r pisze:Kwaśniewski i Marcinkiewicz współpracowali z Goldman Sachs - to chyba stare prawda
Ja słabiutko bo tylko na edku
A wielki zeuss czyt. Richard się pochowali, a przecież to tacy profesjonaliści, gdzie tam my do nich
Richard i Zeuss to te same osoby, łatwo to stwierdzić na podstawie stopki u Richarda - taki drobny chwalipięta.
Z TOR-a korzysta że mu jeszcze nie usunęli któregoś z konta
Dziwny człowiek, wulgarny ma się za boga...
zastapmnie pisze:retest tl spadkowej, którą wcześniej wybili właśnie teraz mamy;
jest jeszcze ta prowadzona po dołkach na dziennym i ona lezy na 1,285, więc tam bym czekał na edka dzisiaj, lub jutro
Jutro przebijemy...
-- Dodano: 04 lip 2013, 16:24 --
Ciapul pisze:
Bemowo1 pisze:... ale sobie w gębę pluję, że eur/aud SL zmodyfikowałem....ach...
no ladnie to wygląda ale jesteśmy wlasnie na lt wzrostowej. do usłyszenia za rok
A czemu dopiero za rok
-- Dodano: 04 lip 2013, 16:29 --
atlanticos pisze:
ForexTig3r pisze:
Lepszy profit na AUDCAD jak żaba zauważyła... wczoraj złe dane z Kanady...
co prawda to prawda... ta para od wczoraj ładnie dała zarobic
JA trzymam po realizację oRGR D1.
Pinbary - prą do góry.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2013, 16:45 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.