Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
herofx.pl
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Szkolenia - Czy warto?

Nieprzeczytany post autor: herofx.pl »

Witajcie

Powstał nowy projekt tworzony przez zawodowych traderów. Wprowadzamy nowy standard na rynku usług edukacyjnych. W dzisiejszych czasach mamy firmy, które zarabiają tysiące złotych na niewiedzy inwestorów chcących wejść do gry. Proponujemy Wam zupełnie coś nowego. Blog eskpercki, na którym umieszczamy nasze zagrania wraz z opisami, darmowe webinary z profesjonalną praktyczną wiedzą. Zupełna nowość to sesje live trading na rachunkach rzeczywistych. Będziemy inwestować na naszych realnych rachunkach, a Wy będziecie mogli zarabiać razem z nami.Zapraszamy na naszą stronę herofx.pl i do polubienia naszego Fanpage'a na portalu Facebook.

Piszcie, dzwońcie, mailujcie

Zespół HeroFx

http://www.herofx.pl

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

herofx.pl pisze:Witajcie

Powstał nowy projekt tworzony przez zawodowych traderów. Wprowadzamy nowy standard na rynku usług edukacyjnych. W dzisiejszych czasach mamy firmy, które zarabiają tysiące złotych na niewiedzy inwestorów chcących wejść do gry. Proponujemy Wam zupełnie coś nowego. Blog eskpercki, na którym umieszczamy nasze zagrania wraz z opisami, darmowe webinary z profesjonalną praktyczną wiedzą. Zupełna nowość to sesje live trading na rachunkach rzeczywistych. Będziemy inwestować na naszych realnych rachunkach, a Wy będziecie mogli zarabiać razem z nami.Zapraszamy na naszą stronę herofx.pl i do polubienia naszego Fanpage'a na portalu Facebook.

Piszcie, dzwońcie, mailujcie

Zespół HeroFx

http://www.herofx.pl
Pani Justyna na plus z pewnością podniesie ilość wejść na stronę :) , ale sama strona i treść to totalna amatorka kolejny "projekt" jak zarobić i się nie narobić. Jakieś geometrie, fale, fibo i inne rzeczy świadczące o amatorszczyźnie. A kolega niech się nie chwali ta spekulacją na Petrolinvest, bo tam teraz chyba po 60 groszy ta makulatura lata, a było po ok 800 zł na początku także nie ma czym :wink:
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

tak_i

Nieprzeczytany post autor: tak_i »

brother, powinieneś zmienić nicka na milisekunda ;)

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

tak_i pisze:brother, powinieneś zmienić nicka na milisekunda ;)
Jak widzę amatorkę to piszę co w tym złego?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

brother...
jak zwykle na posterunku... :mrgreen:
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

andy11 pisze:brother...
idzie weekend :-) wysyp gimbazy bo wakacje, będzie się działo. Stawiam na dwa tematy nieśmiertelne:

1. Szkolenia
2. Czy da się zarabiać czy nie

Oba a przynajmniej pierwszy pod czujnym okiem Brothera, niczym kapitana Żbika.

PS
Brother nic osobistego, jaja sobie robię :D

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Microbi pisze:
idzie weekend :-) wysyp gimbazy bo wakacje, będzie się działo. Stawiam na dwa tematy nieśmiertelne:

1. Szkolenia

PS
Microbi co innego piszesz mi na PW co innego robisz na ogólnym, co mam ci napisać?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

brother pisze:
Microbi pisze:

1. Szkolenia

PS
Microbi co innego piszesz mi na PW co innego robisz na ogólnym, co mam ci napisać?
Oj, napisałem ci na PW żebyś nie odbierał moich postów osobiście, troszkę się pośmiejmy, pożartujmy i będzie luz. Nic więcej. Coraz więcej spiny na forach, może czasami warto troszkę pożartować pośmiać się itd .

Powodzenia

tak_i

Nieprzeczytany post autor: tak_i »

brother pisze:
tak_i pisze:brother, powinieneś zmienić nicka na milisekunda ;)
Jak widzę amatorkę to piszę co w tym złego?
Chodziło mi tylko o Twoją szybką reakcję.

Miłego popołudnia ;)

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Microbi pisze:

Oj, napisałem ci na PW żebyś nie odbierał moich postów osobiście, troszkę się pośmiejmy, pożartujmy i będzie luz. Nic więcej. Coraz więcej spiny na forach, może czasami warto troszkę pożartować pośmiać się itd .

Powodzenia
Ale po co piszesz o gimbazie i takich rzeczach? co ma wspólnego moja ocena braku merytoryczności szkoleń z tym co napisałeś? ja nie widzę tu luzu czy żartu, próbujesz zadrwić i spłycić temat takimi tekstami i tyle. Ja ci napisałem dla mnie robienie ludzi w chu.. tylko dlatego, że wiedzą mniej jest zwykłym chamstwem i będę o tym pisał co nie jest chyba zabronione na tym forum?

ODPOWIEDZ