DayTrading: Środa 26.06.2013
Re: DayTrading: Środa 26.06.2013
Czułem zeby nei zamykac moich stratnych esek.. ale psychika jak zwykle silniejsza
'Nie myli się ten co nic nie robi'
fala czwarta?ForexTig3r pisze:4 - 6240cwirusa pisze:tak jak pisałem w piątek . ABC po 5 falce. Tylko dokąd ona sięgnie . Teraz C.

Psycha rządzi !
Tommy_Boss pisze:Nowy123 pisze:Jak tam L-ki na Edku ???Tommy_Boss pisze:quote="Nowy123"]dobra wszyscy juz na L na edku teraz zmylka w dol czapa i dopiero w gore ???
-- Dodano: śr 26-06-2013, 15:29 --
1600 1613 SP500 i czapeczka przedzial
zapytaj sie tych do ktorych to pisalem

ja bym tak zagral

Nowy 123 jw moja prognoza do do EJ się sprawdziła leci w duł z małej konsolki a teraz znalazłem kolejną nie wiem co o tym sądzicie zapowiada się dobrzewojtusnik pisze:TEŚCIK 127.26 I PÓŹNIEJ DOWNNowy123 pisze:wojtusnik pisze:TAK JAK PISAŁEM PARĘ DNI TEMU LECIMY NA POŁUDNIE. CHWILOWA PRZYSTAŃ ALE CEL 38,2% FIBO
A CO DO E_J NIE WIEM CZY SIĘ RESZTA ZE MNĄ ZGODZI
PKB i sie okaze wszysktko gdzie E J leci na razie wspracie sie buja nastepne 126 50 - 126 20muszę zając jakąś pozycje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
- ForexTig3r
- Maniak
W1
PKB WLK> Bryt. jutro znów wbrew trendowi
PKB WLK> Bryt. jutro znów wbrew trendowi

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Nowy 123 jw moja prognoza do do EJ się sprawdziła leci w duł z małej konsolki a teraz znalazłem kolejną nie wiem co o tym sądzicie zapowiada się dobrze[/quote]wojtusnik pisze:TEŚCIK 127.26 I PÓŹNIEJ DOWNwojtusnik pisze:Nowy123 pisze:TAK JAK PISAŁEM PARĘ DNI TEMU LECIMY NA POŁUDNIE. CHWILOWA PRZYSTAŃ ALE CEL 38,2% FIBO
A CO DO E_J NIE WIEM CZY SIĘ RESZTA ZE MNĄ ZGODZI
PKB i sie okaze wszysktko gdzie E J leci na razie wspracie sie buja nastepne 126 50 - 126 20muszę zając jakąś pozycje
jest bardzo prawdopodobne ze dociągną do 126

- Tommy_Boss
- Pasjonat
SONIK miał rację że siedział w S na Edku !!!
Ja tez

Ja tez

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
- ZielonaMgielka
- Maniak
Jesli nastapilby odwrot to dziekowalbys sobie za to ze uciales straty. Obliczasz ryzyko, ustawiasz SL / TP a reszte pozostawiasz rynkowi... pomaga w trzymaniu emocji na wodzyHodis pisze:Czułem zeby nei zamykac moich stratnych esek.. ale psychika jak zwykle silniejsza

A ja w longu usd/cad choć nigdy nie grałem na tym walorze. Grunt to dodatnie pipsy czego wam dwóm zgredom z avatara życzęTommy_Boss pisze:SONIK miał rację że siedział w S na Edku !!!
Ja tez![]()
![]()

Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
antoniZ pisze:A ja w longu usd/cad choć nigdy nie grałem na tym walorze. Grunt to dodatnie pipsy czego wam dwóm zgredom z avatara życzęTommy_Boss pisze:SONIK miał rację że siedział w S na Edku !!!
Ja tez![]()
![]()

Ja Edka widzę na 1.286 a później UP !!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!