Bedę trzymał, zabrakło 0.1 pipsaBemowo1 pisze:trzymajantoniZ pisze:Coś z cyklu SL=BE+1 zagrożony !!!
O dziwo jeszcze się trzyma.

Bedę trzymał, zabrakło 0.1 pipsaBemowo1 pisze:trzymajantoniZ pisze:Coś z cyklu SL=BE+1 zagrożony !!!
nie no żartuje, ale to zmniejszy nacisk na optymalizowanie finansów publicznychroberttheus pisze:polaczki to zawsze śmiecie byli na mapie europy ale dlaczego myślisz że mu ciągną druta? że niby z ofe do zusu wejdzie więcej kasy?pr7emo pisze:z tym ofe, jutro pewnie babeczki w zusie pod stolikiem u prezia, cza wypłacić premijke
amerykanie ładną muszą mieć beke z polaczków
nie wiem czy nie dojdzie do tej dolnej niebieskiej ?Bemowo1 pisze:trzymajantoniZ pisze:Coś z cyklu SL=BE+1 zagrożony !!!
za 3 miech sie dowiemy czy nam zrobi WEGRY II ROSTOSKI Z TUSKIEM biorac opcje nr 1 - skok na kasepr7emo pisze:nie no żartuje, ale to zmniejszy nacisk na optymalizowanie finansów publicznychroberttheus pisze:polaczki to zawsze śmiecie byli na mapie europy ale dlaczego myślisz że mu ciągną druta? że niby z ofe do zusu wejdzie więcej kasy?pr7emo pisze:z tym ofe, jutro pewnie babeczki w zusie pod stolikiem u prezia, cza wypłacić premijke
amerykanie ładną muszą mieć beke z polaczków
lukweb pisze:atlanticos pisze:popieram... możemy jeszcze dziś wrócić tam gdzie zaczynaliśmy dzieńBemowo1 pisze:edek,
miejsce do łapania kosy
500 ema z tygodniowego
Nie sądzę - jeszcze dzisiaj ujrzymy 1,298
Nie wiem o jakiej niebieskiej mowa ale jutro kupuję dodatkowe piwko z zysku z tego jednego pipsa który się tak zaciekle broni.Jones pisze:nie wiem czy nie dojdzie do tej dolnej niebieskiej ?Bemowo1 pisze:trzymajantoniZ pisze:Coś z cyklu SL=BE+1 zagrożony !!!