DayTrading: Środa 26.06.2013
Re: DayTrading: Środa 26.06.2013
EJ - drugi atak na 126
wielki szacuneczek dla ATLANTICOSA kolego jaki ruch przewidujesz?
Żaba gratulacje, ja spadłem z edzia, popijam Twoje zdrówko 

Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
oj tam, oj tam...często im się zdarzaatlanticos pisze:buhaha.... mówiłem że prognozę zawyżyliwalnęli się o 25% - nieźli są

US DATA: Q1 real GDP rev to +1.8%, below expectations, with real final
sales +1.2% (-0.6pt from prior). PCE lowered to +2.6% on widespread down
rev services (travel, legal, health, hospitals). Exports & construction
revised lower based on lower source data. Q2 appears a bit better but is
incomplete; this gives a slower start. GDP prices +1.2%, core PCE px
+1.3%, both still showing modest inflation.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013, 14:37 przez niemiaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
chyba o troche wiecej 14:30 USD PKB (raz na kwartał) 1,8% 2,4%atlanticos pisze:buhaha.... mówiłem że prognozę zawyżyliwalnęli się o 25% - nieźli są
- atlanticos
- Maniak
pedro pisze:szacun! : )atlanticos pisze:buhaha.... mówiłem że prognozę zawyżyliwalnęli się o 25% - nieźli są
jak dla mnie są bombowi... i kompletnie niedouczeni
to nie jest niedouczenie tylko działanie z premedytacją - jeśli prognoza była na poziomach najwyższych w ciągu ostatnich 12 miesięcy to wiadomo że dużo większe były szanse na rozczarowanie niż sprawdzenie sie scenariusza. Poza tym w tamtym roku było analogicznie - marzec kwiecien wzrost i potem stopniowe obsuwanie sie az do wrzesnia PKB - powtórkę z rozrywki mamy

-- Dodano: 26 cze 2013, 13:39 --
pisałem dziś żeby byc cierpliwym... teraz na edku wszystko rozstrzygnie sie w przedziale 3060-3070 bo tam idzie linia trendu od ktorej dzis odbiliśmy... jak puści nas w górę to trochę polatamy sobieantoniZ pisze:Żaba gratulacje, ja spadłem z edzia, popijam Twoje zdrówko
edit: ciekawe czy po luki wrócą najpierw bo prawie wszędzie strzelili lukami po tych "fenomenalnych" prognozach
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
tylko generalnie w tym globalnym układzie niekoniecznie złe dane z USA muszą dolara osłabiać
mamy wiele przykładów że jest odwrotnie, bo inwestorzy wiedzą, że jak gospodarka w USA traci to i reszta...więc ograniczają ryzyka - nie zmienia to mojego osądu że jednak będziemy mieli za godzinkę poziom bliski 1,30
mamy wiele przykładów że jest odwrotnie, bo inwestorzy wiedzą, że jak gospodarka w USA traci to i reszta...więc ograniczają ryzyka - nie zmienia to mojego osądu że jednak będziemy mieli za godzinkę poziom bliski 1,30
Nec Hercules contra plures...
- atlanticos
- Maniak
1.8 to jest 75% z 2.4Nowy123 pisze:chyba o troche wiecej 14:30 USD PKB (raz na kwartał) 1,8% 2,4%atlanticos pisze:buhaha.... mówiłem że prognozę zawyżyliwalnęli się o 25% - nieźli są

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Myslicie ze dojada na UJKU do 97 ?
'Nie myli się ten co nic nie robi'
atlanticos pisze:pedro pisze:szacun! : )atlanticos pisze:buhaha.... mówiłem że prognozę zawyżyliwalnęli się o 25% - nieźli są
jak dla mnie są bombowi... i kompletnie niedouczeni
to nie jest niedouczenie tylko działanie z premedytacją - jeśli prognoza była na poziomach najwyższych w ciągu ostatnich 12 miesięcy to wiadomo że dużo większe były szanse na rozczarowanie niż sprawdzenie sie scenariusza. Poza tym w tamtym roku było analogicznie - marzec kwiecien wzrost i potem stopniowe obsuwanie sie az do wrzesnia PKB - powtórkę z rozrywki mamy
-- Dodano: 26 cze 2013, 13:39 --
pisałem dziś żeby byc cierpliwym... teraz na edku wszystko rozstrzygnie sie w przedziale 3060-3070 bo tam idzie linia trendu od ktorej dzis odbiliśmy... jak puści nas w górę to trochę polatamy sobieantoniZ pisze:Żaba gratulacje, ja spadłem z edzia, popijam Twoje zdrówko
edit: ciekawe czy po luki wrócą najpierw bo prawie wszędzie strzelili lukami po tych "fenomenalnych" prognozach
wszystko ładnie, ale najpierw do tych 3060 - 3070 musimy dotrzec

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski