Szczupak mówił że siedzi w L, a Panga wciąż niezdecydowanaForexTig3r pisze:Ktoś mi powie jakie i gdzie pozycje mają grube ryby na Edku
DayTrading: Środa 26.06.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Środa 26.06.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- krzychu171
- Stały bywalec

czuje, że przy 1.2750 oczekuję tłuściutkie LForexTig3r pisze:Ktoś mi powie jakie i gdzie pozycje mają grube ryby na Edku
mam przecik, że karp zajął tłuste S, wraz z sumematlanticos pisze:Szczupak mówił że siedzi w L, a Panga wciąż niezdecydowanaForexTig3r pisze:Ktoś mi powie jakie i gdzie pozycje mają grube ryby na Edku![]()
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
http://www.fxstreet.com/technical/curre ... e=2013-172ForexTig3r pisze:Ktoś mi powie jakie i gdzie pozycje mają grube ryby na Edku
nie będzie 98 ileś, bo wczoraj było mnóstwo danych i nie pruli ostro, raczej czekają na niespodzianke i zjazd dolara
nie wiem jak z Chinami i czemu tak goldmany najeżdżają że tam problemy, podnoszą atmosferę do kwadratu, może chcą równoważyć wzrosty na świecie w dalszym ciągu drukowaniem, a niskie pkb wydłuży nieco ten okres
nie wiem jak z Chinami i czemu tak goldmany najeżdżają że tam problemy, podnoszą atmosferę do kwadratu, może chcą równoważyć wzrosty na świecie w dalszym ciągu drukowaniem, a niskie pkb wydłuży nieco ten okres
EDek mi tutaj odbija i doluje U J grr czekac mi na DANe o 14 30 
-- Dodano: śr 26-06-2013, 14:15 --
i naganial od wczoraj 
-- Dodano: śr 26-06-2013, 14:15 --
goldman naganial na akcje UE ostanio i widac DAXpr7emo pisze:nie będzie 98 ileś, bo wczoraj było mnóstwo danych i nie pruli ostro, raczej czekają na niespodzianke i zjazd dolara
- atlanticos
- Maniak

oni nie muszą czekać bo już je znają - Ty musisz, ja muszę i reszta detaluNowy123 pisze:EDek mi tutaj odbija i doluje U J grr czekac mi na DANe o 14 30
edit: choć przyznam że będę zaskoczony jak dane będą dobre... jak dla mnie zbyt wysoka prognoza i będzie rozczarowanie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
tez prawdaatlanticos pisze:oni nie muszą czekać bo już je znają - Ty musisz, ja muszę i reszta detaluNowy123 pisze:EDek mi tutaj odbija i doluje U J grr czekac mi na DANe o 14 30![]()
teraz się dygam o spread na danych
uważaj z ciasnym SL
uważaj z ciasnym SL
- ForexTig3r
- Maniak

THXNowy123 pisze:http://www.fxstreet.com/technical/curre ... e=2013-172ForexTig3r pisze:Ktoś mi powie jakie i gdzie pozycje mają grube ryby na Edku
http://forex-nawigator.biz/forum/pogadu ... ml#p596997
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线