5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)wirtp pisze:znowu zarobilem 16 usd
DayTrading: Środa 26.06.2013
Re: DayTrading: Środa 26.06.2013
jeśli zdołaja zamknac jakas h1 powyzej 1,2750 to z S moze byc zle. ja bym jeszcze wiary nie tracił... ;)obecnie sam poluje na jakies S ale tylko po PA.Hodis pisze:Cholera ujek 127.00 S-ka i modle się o powrót -.-'
Są jakieś szanse chłopaki ;>
też bym nie tracił nadziei choć mnie ej wkurzył wczoraj
ja mi wywalił s, przy SL 128,45
idealnie zahaczył wieczorem to czego nie miał, i dzisiaj już brakło mi entuzjazmu na niego

Nec Hercules contra plures...
wirtp pisze:znowu zarobilem 16 usd
Człowieku, ogarnij się, przecież całe piekło z Ciebie ryje (bez urazy), to co pokazujesz z demo to sygnały? wejścia? wyjścia? to jest Tobie potrzebne do trzepania tych 16 czy tam ilu dolców na realu? Przez chwilę myślałem że to żart, ale widzę że nie, przecież większość tu obecnych ma osiągi demowe w dupie jeśli nie są podparte realem. Kiedyś na złocie zrobiłem z 2X4 loty 100 tysi dolców w tydzień i co z tego?????????? Naprawdę, ogarnij się, bo nie wiem co z Tobą nie tak.
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
tam pewnie TP poustawiane japońców są dlatego sie przebić nie mogło
dodtakowo ten trejd na 16 dolców, to nawet jeden pips na plusie nie jest
dodtakowo ten trejd na 16 dolców, to nawet jeden pips na plusie nie jest
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
i zaczynamy podbijac juz FUTY USA pod wejscie pejsow klasyka i pod dane o 14 30 czekanie
1600 na SP500 i cofka
powinna byc ladna chyba ze PKB pokaze lepsze sie
to jedziem na nastpny opor
tak ze U J na opor podjazd
i czekanie na dane z bliski SL 

1600 na SP500 i cofka

tak ze U J na opor podjazd

na te idealne złapania sla chyba można by otworzyć wątek, taki do pośmiania przez łzylukweb pisze:też bym nie tracił nadziei choć mnie ej wkurzył wczorajja mi wywalił s, przy SL 128,45
idealnie zahaczył wieczorem to czego nie miał, i dzisiaj już brakło mi entuzjazmu na niego

2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
jasne, albo na uj podjazd pod słabe odczyty i spadek usd, to jest prawdopodobneNowy123 pisze:i zaczynamy podbijac juz FUTY USA pod wejscie pejsow klasyka i pod dane o 14 30 czekanie![]()
1600 na SP500 i cofkapowinna byc ladna chyba ze PKB pokaze lepsze sie
tak ze U J na opor podjazdi czekanie na dane z bliski SL
głupio wyjechali up jak edek korekcił zjazd i cofka powinna osłabić uj, a sam indeks jena grał
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013, 14:07 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
- ForexTig3r
- Maniak
Ktoś mi powie jakie i gdzie pozycje mają grube ryby na Edku 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ja nie nazekam broni bronili i Lpr7emo pisze:jasne, albo na uj podjazd pod słabe odczyty i spadek usd, to jest prawdopodobneNowy123 pisze:i zaczynamy podbijac juz FUTY USA pod wejscie pejsow klasyka i pod dane o 14 30 czekanie![]()
1600 na SP500 i cofkapowinna byc ladna chyba ze PKB pokaze lepsze sie
tak ze U J na opor podjazdi czekanie na dane z bliski SL
głupio wyjechali up jak edek korekcił zjazd i cofka powinna osłabić uj, a sam indeks jena grał