DayTrading: Środa 26.06.2013
Re: DayTrading: Środa 26.06.2013
co powiedział dzis KING? - jakie rokowania na kablu?
chciwość jest dobra

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cugan pisze:
czyli co L przy 1100 dopiero ja już mam 1200
chciwość jest dobra
- atlanticos
- Maniak
kabel dolna banda kanału h1, euraud dolna banda kanału h4, edek linia trendu h1, h4 - zobaczymy co kombinują - zaraz wrzucę wykresy
edit: i jeszcze kangur który wyszedł górą z trójkąta
edit: i jeszcze kangur który wyszedł górą z trójkąta
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013, 12:05 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
chciał nie chciał do wybicie na edku z dwa dniowej konsoli jeszcze trochę barkuje....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
niech wreszcie wciskają te duże czerwone przyciski na ujku 

Nie wykluczone ,ze może być wyżej
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cugan pisze:
a co kiedy pokazywalem
-- Dodano: śr 26-06-2013, 12:19 --
pr7emo pisze:niech wreszcie wciskają te duże czerwone przyciski na ujku
SP500 jak nie cofna zaraz z DAxem to czape dostana jak usa wejdzie na SP500 podaz przcisnie od razu U J sie trzyma na razie

TAK JAK PISAŁEM PARĘ DNI TEMU LECIMY NA POŁUDNIE. CHWILOWA PRZYSTAŃ ALE CEL 38,2% FIBO
A CO DO E_J NIE WIEM CZY SIĘ RESZTA ZE MNĄ ZGODZI
A CO DO E_J NIE WIEM CZY SIĘ RESZTA ZE MNĄ ZGODZI
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013, 12:27 przez wojtusnik, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
ja myślałem że elegancko zjadą do 97,00 , a potem 14:30 i dane GDP q/q i stamtąd up tak ze 120 pipsów i fajny range, do tego formacja h4 RGR, i wilk syty i owca całaNowy123 pisze:SP500 jak nie cofna zaraz z DAxem to czape dostana jak usa wejdzie na SP500 podaz przcisnie od razu U J sie trzyma na razie