spójrz na ostatni rok PKB miesiąc po miesiącu i zobaczysz ze prognoza jest na poziomie najwyższych odczytów z tego okresu...aż pachnie rozczarowaniemNowy123 pisze:
dzis po PKB moze byc juz nie RGR a ORGR na 1 H

spójrz na ostatni rok PKB miesiąc po miesiącu i zobaczysz ze prognoza jest na poziomie najwyższych odczytów z tego okresu...aż pachnie rozczarowaniemNowy123 pisze:
dzis po PKB moze byc juz nie RGR a ORGR na 1 H
edward znow sprawdza 1,30590 ...Nowy123 pisze:dax idzie na opor pewnie walnie w 8000 i czapa
Rynek zaczyna dobrze odbierać zapowiedzi braku likwidacji filaru kapitałowego za stooq.pladk77 pisze:to teraz czas na zamknięcie luki na fwig czyli 2300
-- Dodano: 26 cze 2013, 09:42 --
a edek jednak chyba 1,2950 przetestuje na poziomie LT
Jesteśmy jedynie 100 pkt od LT dlatego mogą powoli się obsunąć na małych obrotach lub jednorazowo strzelić przy danych z za oceanu i zmienić potem kierunekatlanticos pisze:a ja myślę że brak Wam cierpliwościwidac jak na dłoni że na edku sprzedających na obecną chwilę brak...
prawda, brak cierpliwości i zbytnie wkręcenie się w interwały M1 i M5 to moja wadaatlanticos pisze:a ja myślę że brak Wam cierpliwościwidac jak na dłoni że na edku sprzedających na obecną chwilę brak...