DayTrading: Wtorek 25.06.2013
Re: DayTrading: Wtorek 25.06.2013
riplejek z wczoraj?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
a dzis nagonka byla na UE akcje z strony Goldmanow jak sie nie myle
pr7emo, to pobaw się, pomoże Ci ona ograniczyć straty jak nią dobrze zarządzisz... 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
14:30 USD PKB (raz na kwartał) 2,4% 2,4%
14:30 USD Wskaźnik Cen PKB (raz na kwartał) 1,1% 1,2%
dla przypomnienia co jutro jest
-- Dodano: wt 25-06-2013, 19:06 --
czyli co powtorka z dzic
08:00 EUR Niemiecki Klimat Konsumpcyjny GfK 6,5 6,5
08:00 CHF Wskaźnik Konsumpcyjny 1,46
08:45 EUR Francuski PKB (raz na kwartał)
zdolowny edek na sesji UE wyciaganie na sesji USA pozniej pod dane UE jak dzis rano wyciagnie edka znowu a pozniej PKB USA znowu benc jak dzis
14:30 USD Wskaźnik Cen PKB (raz na kwartał) 1,1% 1,2%
dla przypomnienia co jutro jest
-- Dodano: wt 25-06-2013, 19:06 --
czyli co powtorka z dzic

08:00 EUR Niemiecki Klimat Konsumpcyjny GfK 6,5 6,5
08:00 CHF Wskaźnik Konsumpcyjny 1,46
08:45 EUR Francuski PKB (raz na kwartał)
zdolowny edek na sesji UE wyciaganie na sesji USA pozniej pod dane UE jak dzis rano wyciagnie edka znowu a pozniej PKB USA znowu benc jak dzis

ale bez sensu jest piramida, po co stawiać dalej kolejne zlecenie jak można w początkowym punkcie, w ogóle sobie tego nie wyobrażamBOCZEK pisze:pr7emo, to pobaw się, pomoże Ci ona ograniczyć straty jak nią dobrze zarządzisz...
Usd/Pln H1
Nasza rodzima waluta prawdopodobnie zakończyła korekta na fali B możliwym potencjałem na falę C. Jeśliby ten scenariusz miałby miejsce na realizację można oczekiwać poziomów 3.26-3.24.
Nasza rodzima waluta prawdopodobnie zakończyła korekta na fali B możliwym potencjałem na falę C. Jeśliby ten scenariusz miałby miejsce na realizację można oczekiwać poziomów 3.26-3.24.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
no nie chcą rosnąć wrrrr
pr7emo pisze:no nie chcą rosnąć wrrrr
co ci nie chce rosnac

Zbyt gorąco może się przegrzali czekają na impuls z Morgan Stanley z duetem JP Morgan Chase oraz z Goldmanem na czele.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
no stoi ten ujek, a trzeba wiatru w żagle
edek odbił od 1,31 i nic ujka w górę nie ciągnie
jeszcze kilka złotych chciałem zarobić, w dzień spałem może na sesji japońskiej złapie fale
edek odbił od 1,31 i nic ujka w górę nie ciągnie
jeszcze kilka złotych chciałem zarobić, w dzień spałem może na sesji japońskiej złapie fale