uważaj bo pejsy sie waląpr7emo pisze:no stoi ten ujek, a trzeba wiatru w żagle
edek odbił od 1,31 i nic ujka w górę nie ciągnie
jeszcze kilka złotych chciałem zarobić, w dzień spałem może na sesji japońskiej złapie fale
DayTrading: Wtorek 25.06.2013
Re: DayTrading: Wtorek 25.06.2013
nie działa mi armada:(
bo możesz otworzyć połowe pozyjcji, jak ona wejdzie to otwierasz drugą, w razie czego tracisz tylko połowę pierwszej, o ile sie przestawiłeś na BE, Nie znam Twojego planu, ale jak pokombinujesz to zobaczy ze się opłaca, a i stress mniejszy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ale czarują na EJ 128.08, ciągle odbijają od tego oporu, za każdym razem mniejsze zejście, przebicie = ciupaga. IMO
jak widzę dobre miejsce do zajęcia pozycji to wystarczy, nie trzeba szukać następnego, szczególnie jak wykres zasuwa ostro pod górkę i nie ma dobrej sytuacji żeby podebraćBOCZEK pisze:bo możesz otworzyć połowe pozyjcji, jak ona wejdzie to otwierasz drugą, w razie czego tracisz tylko połowę pierwszej, o ile sie przestawiłeś na BE, Nie znam Twojego planu, ale jak pokombinujesz to zobaczy ze się opłaca, a i stress mniejszy
choć czasem dokładam pozycję
Popatrz na D1, trochę wte i we wte formacjapr7emo pisze:no stoi ten ujek, a trzeba wiatru w żagle
jeszcze kilka złotych chciałem zarobić, w dzień spałem może na sesji japońskiej złapie fale

2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
moze takie cospr7emo pisze:no stoi ten ujek, a trzeba wiatru w żagle

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
coś takiego może z tego będzie, chociaż nie gram pod ten scenariusz
-- Dodano: wt 25-06-2013, 19:51 --

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
spoko konczy sie kwarta - półrocze raz raporty spolek dwapr7emo pisze:coś takiego może z tego będzie, chociaż nie gram pod ten scenariusz

plus PKB jutro USA jesli bedzie dobre to

Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 19:55 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
pr7emo pisze:coś takiego może z tego będzie, chociaż nie gram pod ten scenariusz
Oby, się mi tak rysuje, 3.5 lota w esach..... edit: po 97.92
Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 19:57 przez fromagboy, łącznie zmieniany 1 raz.
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.