Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 18:51 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Para walutowa wybiła poziom 1.3087 porusza się kanałem trendowym wsparcie najbliższe 1.3090
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
D1 candel look, nie ma co wróżyć, dopie gdzieś przy cenie 1,3112 bedzie można stwierdzić ze rynek wyszedł z konsoli górą, z tej konsoli od 15.oo z dziś, ale jeszcze sporo mu brakuje do jakiegokolwiek wybiciA sie z konsoli, które trwa a poniedziałku rana
Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 19:00 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Nowy123 pisze:a na EDKU znowu wyciaganie przy 13060 komus nie pasuje nizej edke i robi co moze w jego obronie
Niech bronią bo trzeba naszą złotówkę reanimować bo doznaje szoku na poziomach 3.31.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.